Mina tankar inför V75 ifrån Halmstad 19/12

Heeej där och välkommen in till mig

Dags att besöka Halmstad denna lördag 

Fortsätt att kika in på mina sidospel här på travstugan som jag lämnar inför V75 eller V86 och vi hoppas dessa fortsätter att skörda framgångar.

NU KÖR VI!

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 –

6 Sweetman trivs oerhört bra ifrån tät och taktiken är stenklar ifrån stallet. Kevin lär ladda allt vad det går och skulle man lyckas få täten så är det hästen att slå. Man har spurtat riktigt vasst på slutet, men det får ej kosta för mycket ifrån start, då blir man sårbar.

5 Astronascente Zac är främste utmanaren till både segern och till ledningen ifrån start. Den av dom som lyckas få den är min vinnare, men det får som sagt inte kosta allt för mycket för då bjuds övriga i fältet in.  

9 Quantum Roc är en av dom som skulle gynnas kraftigt vid högt tempo och hästen har verkligen övertygat i sina starter. Trivs med skotvånget då man alltid gått så och Hanna har form för dagen i vagnen. 

Avd 2 –

4 Speed Vici är en befogad favorit i ett oerhört öppet och rätt dåligt klass 2 lopp. Spåret har man bemästrat tidigare och stall Lövgren har fin form för dagen. 

2 Take It Easy Tour är min tidiga utmanare och man har varit väldigt mycket förbättrad i sina senaste starter. Björn Goop är tillbaka i vagnen igen och senast stod man för en ruggig insats som trea.   

5 Global Bergkamp stod även den för en fin insats senast när Stefan Persson lotsade hem ekipaget till seger efter en oerhört klassig styrning ifrån rygg på ledaren.

Avd 3 –

6 Nadal Broline ser ut att bli omgångens megalampa och mycket tack vare dennes fantastiska insats senast i sin comeback. Hästen slog flera ekipage som han möter även denna gång och man kan mycket väl vinna den tunga vägen. 

9 Dragster är hästen jag bara måste varna för och vilket formkort för dagen. Senast övertygade man rejält vid segern i silverfinalen och äntligen får man starta i guld. Jag ser inte att man inte skulle klara av denna division och ända orosmolnet är nog skotvånget som man inte riktigt är vän med. 

1 Generaal Bianco ska inte heller nonchaleras i detta lopp och ifrån ett smaskigt utgångsläge så lär Peter sitta bra på det omgående. Hästen har inte varit sämre en tvåa ifrån detta läge och på hemmaplan måste Stall Untersteiner alltid räknas! 

Avd 4

11 Laleh Pellini spikade jag senast och då hamnade man tyvärrpå vingel och Björn blev tvungen att backas ner i fältet. Men intrycket var ändå fint och man såg stark ut som fastlås. Formen bör således sitta där och kanske ska man ta revansch och spika denna gång? Startspåret går ej att klaga på heller och jag tror faktiskt att man kommer visa sig starkast tillslut. 

Avd 5

5 Four Guys Dream gynnas inte av den långa distansen, men en häst som jag annars förordar. Man lär i alla fall vara oerhört förbättrad efter senaste loppet och ska med på kupongen. 

11 Kick the Dust Ås är oerhört formstark för dagen och givet streck trots det tråkiga utgångsläget.

3 Inertial avslutade riktigt vasst senast och formen är på uppåtgång. Vinner lopp när som helst och ska streckad tidigt! 

4 Neelix ser ut att vara den troliga ledaren av loppet och väl där kommer Adrian köra så länge lampan lyser. Dock är det en väldigt ossäker häst med flera galopper i raden så ingen man vill hålla i handen, utan ett garderingsbud. 

Avd 6 –

10 Wild Love är en befogad favorit i mina ögon och man trivs ypperligt på Halmstads bana. Dock var hon inte jättebra senast och stora frågetecken sattes efter det loppet. Besitter kapacitet för att runda samtliga och får min tipsnick! 

2 Kali Smart är givet streck om man garderar och lyckas man löpa 13,6 igen så blir det oerhört tufft för hästarna på tillägg att komma ikapp.

5 Beluga West har även hon fått ett bra läge och står bra inne i loppet. Hästen har stått för flertalet vassa insatser på slutet och borde ha fler segrar i raden kan jag tycka. 

Avd 7 –

10 Farlander Am har varit otroligt bra och insatsen senast har väl ingen kunnat undgå? Dock kan jag tycka att det är fel favorit denna gång då det finns extremt många frågor jag måste lösa här. Jag tänker främst på bakspåret över kort distans, samt att man inte lyckats vinna med skor sedan sin tävlingsdebut? 

5 Zap di Girifalco är ruskigt startsnabb och ser ut att kunna vara ledaren av loppet när bilen släpper. Dock galopperade man bort segern senast på upploppet och där allt såg klart ut. Stora frågetecken på formen! 

6 Staro Leonardo blev ett av omgångens stora skrik senast och man infriade ingas förväntningar efter att ha legat utvändigt om ledaren i större delar av loppet, för att sedan tappa allt. Nu har han fått ett bättre utgångsläge och ska med på kupongen i en förövrigt oerhört jämn och öppen avslutning. 

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 10 Wild Love

DD2: 10 Farlander AM

Kombinerade:

DD1: 10 Wild Love

DD2: 5,10

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig.

Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.

Väl Mött

///

Andreas Stenberg

Fler tips hittar du på https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com