V75 Halmstad 19 dec

Det har hänt att jag delat ut en del kritik till bisittarna i trav-tv.
Men här kommer en hyllning:
Kanal75 har gjort ett riktigt fynd i Elin Gustavsson.

Jag måste säga att jag ofta finner ett stort nöje i att följa travsändningarna på ATG Live, speciellt den senaste tiden då Elin Gustavsson börjat synas mer och mer i tv-rutan. Jag tycker att hon är kunnig, påläst och har en ödmjuk framtoning. I henne har Kanal75 gjort ett riktigt fynd.
Programledaren Oskar Westberg gör även han det jättebra. Han utger sig inte för att vara någon expert, han frågar folk som kan i stället, och jag tycker att han bara blir bättre och bättre.
Jag måste även nämna Stefan Hultman som gör sig riktigt bra i tv, men han har redan fått så mycket beröm av andra att det räcker så här.
Jag firade inga större framgångar med mitt V75-system förra veckan. Det var en riktigt klurig omgång vilket inte minst de 6,4 miljoner kronor som sju rätt gav skvallrade om.
Det ser inte ut att bli mycket enklare på Halmstad den här lördagen. Dagens enda riktigt stora favorit, 6 Nadal Broline i V75-3, ser ut att bli rejält överstreckad och fäller man honom kommer det nästan garanterat bli bra betalt. Men det är inte helt lätt att hitta spikar bakom honom.
Jag väljer att singelstrecka 5 Nouba Mom i den fjärde avdelningen. Hon imponerade stort när hon vann utan att förta sig senast och jag tror att hon står sig bra mot det här motståndet.
Andra spiken får bli 10 Wild Love som gör det bra nästan varje gång. Hon var inte som bäst på Solvalla senast men å andra sidan brukar hon sällan leverera där. Hon vinner nu i stället.
Min egentränade 12 Stenson har ett svårt läge i den andra avdelningen, men med lite klaff duger han bra mot det här motståndet.

V75-1: Den första avdelningen ser inte alls lättlöst ut. 6 Sweetman har jag kört i hårda gäng, bland annat mot årgångstoppen och där är han chanslös, men nu är han i sitt rätta element och i den här klassen duger han bra. Han är rätt så snabb ut men vet inte om han kan ta sig förbi Björn Goop och 5 Astronascente Zac från start. Det ekipage som hittar till ledningen borde ha en bra chans att vinna.

V75-2: 5 Global Bergkamp är både startsnabb och lättplacerad. 12 Stenson möter inte värre motstånd än det det han mött på slutet, men läget är tufft. Skulle han få ett bra lopp är han inte alls borta.

V75-3: Jag tycker att det är lite fel att 6 Nadal Broline blir en så pass stor favorit (66 procent i skrivande stund), jag är inte säker på att han är lika bra som han var förr och det luktar dödens lång väg den här gången. Det här är en favorit i fara.

V75-4: 5 Nouba Mom såg jag i den senaste starten när hon ledde med 40 meter hela vägen och vann loppet okörd. Det var visserligen mot ett billigt gäng men insatsen imponerade.

V75-5: Jag tycker väldigt mycket om 5 Four Guys Dream som är en topphäst, behövde loppet senast som tvåa, det kan vara så att han är rejält på gång nu och då har han jättechans

V75-6: 10 Wild Love ser ut att ha en passande uppgift. Hon har visserligen inte vunnit på ett tag men hon gör det bra mest hela tiden, det är väl egentligen bara på Solvalla hon inte brukar få till det. Motståndet ser överkomligt ut och jag känner ingen större oro när jag plitar ned singelstrecket.

V75-7: 10 Farlander Am var oerhört bra senast, den insatsen duger i alla sammanhang. Den här gången har han dock bakspår över kort distans och det brukar sällan bli så bra, det kan bli lite långt fram den här gången. Se upp med 6 Staro Leonardo som ser ut att bli helt bortglömd den här gången.

V75-1: 5, 6, 1, 2, 10, 9, 3, 4. Res: 8-9
V75-2: 5, 4, 12, 2, 1, 9. Res: 8-11
V75-3: 6, 1, 9, 5, 4. Res: 3-12
V75-4: 5 Nouba Mom. Res: 11-7
V75-5: 5, 11, 1, 2. Res: 3-4
V75-6: 10 Wild Love. Res: 2-13
V75-7: 10, 5, 6. Res: 1-4
Systemet är på 2 880 rader och kostar 1 440 kronor att lämna in. Spikar ni dessutom 5 Four Guys Dream i V75-5 blir systemet på 720 rader och kostar 360 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com