V75-måndag från Romme

V75-1

Åke Lindblom kommer garanterat ladda iväg med 7 Chapuy och skulle de mot förmodan nå ända fram mot ledningen kan det räcka hela vägen runt.
Det känns som det kommer bli rejäl körning i det här loppet och därför tycker jag att man behöver en del streck för att känna sig helt säker.

Ständigt härdade 9 Betting Rebel glimtade till med några riktigt fina lopp under hösten och

V75-2

Jag gillar verkligen 10 Let’s Go Ernie som har en riktigt stark inställning och som trivs över längre distanser. Han kommer kliva förbi majoriteten här och ses som främsta segerbudet.
Det enda emot som jag ser det är trafikproblemen ute i spåren, men det brukar lösa sig och Let’s Go Ernie i den formen han är i för dagen ska kunna ta hem det här!

Omgångens stora rensare kan vara 8 Front Pace som är aktuell om man garderar loppet!

V75-3

Ja, snacka om att det är några ärade legendarer som gör upp i tredje avdelningen.

3 Narold Vox ska strida mot 7 On Track Piraten och bakom dessa två lurar 1 Going For Gold Zaz. Visst hade detta kunnat vara ett lopp på V75 år 2011 också.
De tre känns som de starkare i fältet, men underskatta inte en sådan som 2 Linus Boy som fått tre lopp i kroppen i tuffare sällskap och som nu går ut mot lite mer passande motstånd för hans del. Jag tror definitivt han kan överraska.

V75-4

Erik Adielsson känner väl till 11 Våler Nikolai och man hörde på honom förra veckan att han tycker om kallblodet, när han fick frågan om hur Våler Nikolai känts. 
Det är givetvis ett riktigt bra lopp det här med tuffa konkurrenter, men jag tror Våler Nikolai är rejält i ordning och löser uppgiften.

V75-5

5 Global Agency behövde verkligen loppet senast och jag räknar med att hästen är betydligt starkare nu. Tillsammans med 6 Joe Frazier Boko står dessa två ut lite i fältet. Jag vill dock även ha med lågprocentaren 9 Double Formula med duktige Zeb Jonasson!

V75-6

Både 1 Hula Hula Sisu och 2 Essie Gonzales är givna på kupongen, men visst råder det viss tveksamhet kring formen på Katja Melkkos hästar som i det här fallet är Essie Gonzales. 

Erik Adielsson sitter åter upp bakom 5 Self Taught Beauty och lärt känna stoet lite bättre till den här starten. Adielsson, som är mästare i voltstart, kommer sitta perfekt till direkt och en felfri Self Taught Beauty kommer göra upp om det.

13 Bearicecream lyfte jag fram senast och som även sedan levererade i loppet. Stoet är i fint slag för dagen och ska tas på allvar här med!

V75-7

I avslutningen är segerchansen god för 10 Alien Hill.
Jag tror det här är en kommande topp från stall Reijo Liljendahl och i ett lopp som håller väldigt fin klass är detta förstahästen.

Motbudet är givetvis 7 Jacoby Keeper som Leif Witasp låter oerhört nöjd med.

Fler tips hittar ni på; https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com