V75 Kalmar 2 jan

Gott nytt år på er!
2020 är snart över – vi får hoppas att det kommande året behandlar oss lite bättre.

Det är en väldigt speciell tid vi har bakom oss med COVID-19 och allt som hört till denna pandemi. Tongångarna är lite mer positiva nu även om det verkar som att vi inte kommer att slippa eländet än på ett tag.
Själv har jag mest hållit mig hemma och jobbat. Jag har bara varit till frisören ett par gånger sedan i mars, det är inte mycket men det är i alla fall mer än man kan säga om några av mina hästägare, de ser ut som ett gäng mods nuförtiden.
Vi känner i alla fall oss piggare och kryare här hemma och det känns som att vi går en ljusare framtid till mötes. Vi har ett gäng fina tvååringar som kommer att göra debut under 2021 och det känns verkligen som att vi kommer att få ett bra år nästa år.
Själv hoppas jag kunna plocka första årssegern på V75 redan på lördag. Jag kör visserligen bara en häst inom V75, Lorelei Marie i den andra avdelningen, men det är en riktig luring som mycket väl kan vinna. I sin näst senaste start, på Jägersro för en dryg månad sen, galopperade hon när jag drog urryckarna 600 meter kvar, hon ställde sig på benen igen kort senare och tvingades gå i tredjespår runt hela sista sväng men var trots det nära att nypa tredjeplatsen.
Något spikförslag är det emellertid inte då jag tycker mig ha hittat säkrare vinnare i andra avdelningar. I V75-3 tror jag mycket på Dragster som imponerat stort sedan Erik Adielsson bestämde sig för att sluta köra honom från start. Han lär ta en lugn inledning den här gången också för att sedan försöka blåsa förbi motståndarna med en riktig slutrökare.
I den sjätte avdelningen tycker jag att Orlando står väldigt bra inne i loppet. Ultra Bright är värsta motbudet men hon har många hästar att runda.

LOPP FÖR LOPP
V75-1: Jag tycker att 1 Bravo Santana är en fin häst. Han är uppfödd av Kristina Liedman som brukar jobba här ibland. I sin senaste start gav han sig motvilligt från ledningen och han lär bli bättre med det loppet i kroppen. 6 L.L.Royal vann fem av 17 lopp under 2020 och det ser ut som att han börjar närma sig formen igen.

V75-2: Här vill jag varna för 1 Lorelei Marie som jag körde på Jägersro i hennes näst senaste start. Då galopperade hon i ledningen som 50-oddsare när jag drog urryckarna, men hon ställde sig och slutade fyra trots en dryg sistasväng. Hon kan mycket väl vinna den här gången.

V75-3: 1 Dragster har gjort det riktigt bra den senaste tiden. Erik Adielsson lär ta det lugnt från start den här gången också och får hästen bara fritt i tid så blir han tuff att stå emot över upploppet.

V75-4: 7 Demon Ima har vunnit två raka efter en lång tävlingsvila och blir hårt betrodd. I skrivande stund drar femåringen på sig 72 procent av strecken och det är på tok för mycket med tanke på att det är en stor risk för dödens.

V75-5: Ett ganska ihåligt lopp. Det är visserligen bra hästar i grunden men det känns som att vissa tappat formen och passerat sitt bäst före-datum. Se upp för 9 Start Leonardo som gick bra senast.

V75-6: 4 Orlando har stött på bra motstånd nästan varje gång och gjort det bra. Jag tycker hon står riktigt fint inne i det här loppet och jag är inne på att det femåriga stoet blir svårslaget. Värsta motbudet 15 Ultra Bright är bra men hon har många att runda.

V75-7: 2 Mamba gjorde det väldigt bra sist, formen ser ut att vara kraftigt på gång och från ett bra utgångsläge är han hästen att slå.

SYSTEMET
V75-1: 1, 6, 4, 2, 7, 11. Res: 3-12
V75-2: 3, 1, 7, 14, 13. Res: 5-9
V75-3: 1 Dragster. Res: 2-9
V75-4: 7, 2, 4, 11, 10. Res: 1-5
V75-5: 1, 3, 9, 4. Res: 7-2
V75-6: 4 Orlando. Res: 15-7
V75-7: 2, 3, 5, 6, 9, 1, 11. Res: 7-10
Systemet är på 4200 rader och kostar 2100 kronor att lämna in. Om man dessutom spikar 2 Mamba i den sjunde avdelningen blir systemet på 600 rader och kostar 300 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com