Mina tankar inför V75 ifrån Åby 13/2

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

6 Garca gick i mål senast med ofantliga krafter och ska räknas tidigt denna gång ifrån sitt springspår. Carl Johan Jepson är ruggig i volten enligt mitt tycke och lär servera hästen är bra resa. Kul tipsetta! 
8 Erin Zet såg smällfin ut senast vid seger i sin årsdebut. Detta är en riktigt lovande häst ifrån Daniel Redén och ska räknas tidigt trots sitt tråkiga utgångsläge. Hittar ÖrjanKihlström en vettig position omgående så kommer man vara med på fotot såklart och kan vi bjudas på årets första V75 med ”Örjan ifrån början” tro?

15 Princess S.W. är väl bästa hästen egentligen men hur är det med formen för dagen? Läget blev inte heller det supersexigt och aningen svårbedömd här. Med maxklaff så fäller man såklart många sett till sin kapacitet, men rankas ned något av mig. 

9 Global Virgin lyfter jag som megaknall i inledningen och en häst som besitter en ruggig avslutning på loppen. Distansen passar fint här och rapporterna är väldigt goda inför denna start. Möter inte bentufft motstånd och med rätt klaff på loppet så blir inte jag förvånad om hon sätter nosen först. SE UPP! 

V75-2

1 Hooper des Chasses var outstanding senast vid segern och intrycket var bländande. Löser bara Ida Riesterer utgångsläget och ej sätter sig fast så blir man att räkna med. Motståndet bör ej skrämma och man står ganska billigt inne i klassen.

12 Incredible Wine har toppform för dagen och har stått för enastående insatser vid segrarna. Nu lottades man till ett tufft utgångsläge och det får ej strula på vägen. Kapacitet besitter hästen, men vart hamnar man? 

2 Bold Heuvelland är en ruggigt stark häst som kommer från en fin insats senast, där man segrade efter en bra styrning ifrån Magnus A Djuse. Till denna start blir det Amerikansk sulky på och ekipaget ska räknas tidigt

8 Lucky Truc ska bli spännande att se och löser hästen bara distansen så är man kapabel att segerstrida denna gång. Victor Rosleff är ruggigt vass i sulkyn och intressant upp denna gång! 

V75-3

5 Geronimo Am såg ruggigt fin ut i comebacken senast och lär ha gått framåt rejält med det loppet i kroppen. Här luktar det tidig ledning och med tanke på formen för dagen så kan man leda riktigt länge!

6 Quantum Roc 
är värst emot som jag ser det i nuläget och insatsen näst senast var ruggigt fin och man vann på överlägsen stil den gången. Möter lämpligt motstånd och utan strul på vägen så ska man räknas. 

12 Darlington har visat fina resurser efter två starka insatser på rad och fin form för dagen. Nu lottades ekipaget till ett spännande springspår och lyckas Daniel Wäjersten pricka plankan vid starten så kan detta vara loppets stora skräll. 7% i nuläget

V75-4

2 Lilo Love vann på ett rejält sätt senast och insatsen var riktigt bra. Ifrån detta utgångsläge så luktar det tidig ledning och  därifrån ska hon slås. Kan det hålla hela vägen för Stefan Persson i detta annars öppna stolopp?

13 Tour Eiffel var oerhört stark i sitt senaste lopp och när travet väl fungerar så besitter hästen en ruggig kapacitet. Ska räknas!

14 Ale’ Pride Gar måste jag bara nämna och här står man verkligen på tur för seger efter flertalet vassa insatser på slutet. Formen är på topp för dagen och spännande med Rikard N Skoglund i sulkyn denna gång. 

V75-5

1 Bugatti Miles ser oerhört fin ut för dagen och senast avgjorde hästen väldigt enkelt till seger i debuten för Daniel Redén. Detta kommer bli en riktig klassklättrare att se upp med och från detta utgångsläge så luktar det tidigt ledning och således hästen att slå för övriga. Dock möter ekipaget några tuffa hästar och det finns ett scenario i att Örjan Kihlström kanske kommer släppa en eventuell ledning, då min tipsetta kommer komma snabbt fram för att ställa frågan?

10 Oracle Tile väljer jag att sätta överst i ranken och även spika på mitt tidiga system. Enligt rapporterna så har hästen aldrig känts finare en idag och när hästen var ute på Solvalla i sin näst senaste start var han kanonfin vid segern och har fortsatt varit formtoppad i träningen. Distansen ser jag bara som fördel och med ett smaskigt springspår och vasse Erik Adielsson i sulkyn så kommer man sitta bra på det omgående. Finns till och med en chans att man blir släppt till tät och om så blir fallet så ökar chansen avsevärt och låset känns smaskigt!?

V75-6

14 Floris Baldwin fortsätter jag att jaga och kommer vinna lopp närsomhelst. Hästen har stått för fantastiska insatser i Gulddivisionen och det är väl framförallt insatsen som tapper tvåa bakom Very Kronos som eggats sig fast på min näthinna. Senast gick man i mål med krafter sparat och nu möter man betydligt enklare motstånd. Dock ska man ta med sig att uppgiften är lite ovanlig mot vad man är van vid och ingen spik för mig i nuläget då det finns spännande motbud!

6 Morotai Degato spikade jag senast på V75 i finalerna och denne avslutade tappert som tvåa. Hästen har höjt sig rejält och nu ser det ut som tidig ledning och då kan det bli långt fram för övriga.

2 Upper Face ska ej nonchaleras helt här heller och han kommer framförallt ifrån en grym insats senast i finalen. Fick ett fin spår och stormtrivs på Åby. 

V75-7

4 Broadway Sun ser ut att bli stor favorit i avslutningen och kanske i hela omgången denna gång. Jag tycker det är befogat, då man varit smått överlägsen i två raka spetssegrar över lång distans och med samma förutsättningar som till denna start. Lyckas Jorma Kontio komma till ledningen igen så måste han bli väldigt svårslagen och jag kan tycka detta är en väldigt bra spik i skrivande stund, trots över 60% i nuläget.

3 Laradja Vrijthout väljer jag dock att varna för och detta är en ruggigt kapabel häst med hög kapacitet för klassen. Senast visade man prov på en enorm startsnabbhet och detta skulle kunna sätta käppar för favoriten och blir de en duell i inledningen så finns risk att man kör bort varandra!

13 Oxidizer är hästen som gynnas av den eventuella speedkörningen ifrån start och hästen besitter en vass avslutning i loppen. Skulle Carl Johan Jepson landa i rätt rygg så finns kapacitet för att fälla samtliga här och jag känner mig nöjd med tre streck i avslutningen

2 Happy Few kanske är miljonsmällen ifrån ett fint utgångsläge och chansen lär man få via stretchen? Stallet är smygoptimistiska och kapacitet finns.

Fler tips hittar ni på https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com