V75-tips: Det ska bli ruggigt kul att se Kihlström bakom favoriten

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

6 Mr Clayton J.F. väljer jag att sätta överst i ranken denna omgång och är man fräck så kanske man till och med kan chansspika honom i denna bleka silverdivision. Tycker att denna valack är helt okej i grunden och Stefan Arvidsson har bra snurr i stallet för dagen. Taktiken är nog ledningen initialt för att sedan släppa till min andrahandare och därefter spara krafterna inför stundande upplopp med open stretch! 

7 Beartime är den troliga ledaren efter 500m då jag som sagt tror man blir släppt dit av min tipsetta. Ifrån tätpositionen trivs man väldigt bra och får man inte för många tryckare på sig så kan det räcka en bra bit! 

2 Mr Perfection vurmar jag för i varje start och fortsätter att höja ett litet varningsfinger. Nu har man fått framspår och ska bli riktigt spännande med ryckta skor till denna start. 

V75-2

5 Lyckans Cash har en otroligt fin rad för dagen och trivs ypperligt med Örjan Kihlström i vagnen. Hästen är dock mer stark en snabb och det luktar rejäl körning ifrån flera håll denna gång och frågan är vart man hamnar denna gång? Garderas! 

2 Georgia Am tror jag är ledaren av loppet och ska bli otroligt spännande och se kapaciteten på henne med ryckta skor. 

8 Archidamia har nu fått ett lopp i kroppen i ny regi stall Kolgjini och med det loppet i kroppen lär man vara förbättrad. Adrian växer mer och mer i mina ögon för varje start och kommer bli farlig även denna gång!   

V75-3

1 Slide So Easy kommer bli en svår nöt att knäcka för övriga då det luktar ledningen över korta häcken denna gång ifrån ett smaskigt utgångsläge. Barfotakörning och kort distans är hästen oerhört gynnad av och kommer ifrån en vass seger ifrån dödens, så formen är fin för dagen! 

6 Floris Baldwin gick inte riktigt att känna igen senast och man var otroligt blek i den insatsen. Dock kommer jag inte släppa denna riktigt än utan jag tycker man förtjänar en etta i raden och den kommer snart. Nu blir det maxad balans med barfotakörning och Amerikansk vagn och kapaciteten sitter han på för att fälla detta gäng!  

4 Speedy Face Besitter en bra kapacitet och har en vass avslutning att tillgå. Adrian Kolgjini har fin form för dagen och lär ge hästen chansen! 

3 Pacific Face är otroligt formstark för dagen och har kunskapen att segra i detta fält, men löser man uppgiften över kort distans, det är väl aningen tufft?

V75-4

10 Lucky Truc är riktigt bra för klassen och tog snabb revansch senast med en ruggig avslutning. Ska vara favorit trots sitt bakspår, men visst kan det häxa i denna låga klass? 

4 Cassius Ima är främste utmanaren och lyckas Kim Eriksson med en felfri avgång så kan det bära långt. Galopperade bort en V75-seger senast, men gynnas här av ryckta skor och lång distans. 

3 Incredible Wine ska bli spännande att se denna gång och framförallt då när man ska lättas i balansen för första gången samt få en jänkarvagn bakom sig. Kan det räcka? 

V75-5

1 Billi Time ser ut att bli favoriten i detta oerhört fina startfält, där det vimlar av fina ekipage. Hästen vet verkligen vart mållinjen finns med sina fantastiska 22 segrar i bagaget på 35 starter i karriären. Senast han var i Sverige slog han Oxidizer (som var favorit och vann i bronsdivisionen förra lördagen). En otroligt fin häst med bra ett perfekt utgångsläge och befogad favorit.  

2 Nouba Mom vann senast på ett fantastiskt sett och hästen såg smått okörd ut över linjen. Då var det Amerikansk vagn för första gången och visst gav det en ruggig effekt? Carl Johan Jepson får fortsätta även denna gång i sulkyn och såg ut att stortrivas senast. Utmanar! 

7 M.T.Oscar har kapacitet för att utmana övriga här, men det är inte alltid aktionen stämmer och man är sårbar. Nu rycker Tomas Malmqvist skorna och kanske kan det hjälpa till något? 

V75-6

14 Ultra Bright går ned lite i klass vad gäller motstånd för dagen och gynnas kraftigt att återigen få köra barfota. Hästen står på tur för seger och vinner när som helst. Dock brukar det kunna häxa lite ifrån dessa lägen och det blir lätt långt fram till hästarna i tät! 

1 Garca fick det smaskiga utgångsläget på start och ser ut att vara den troliga ledaren av loppet. Senast visade han fin form som V75-tvåa och på Åbys snabba bana på lördag kan det bära hela vägen?

Stella Pona vill jag höja varningens finger för inför denna omgång och kusen från mina hemtrakter besitter en bra kapacitet. Är såklart ett riktigt långskott, menkan vara värd att passa och med rätt ryggar så slutar man långt fram är min känsla. Rycker skorna till denna start och kan flyga lågt sista 500m ute i spåren. 

V75-7

4 Dark Roadster såg verkligen helläcker ut i skymundan i lördags och är en riktigt sprinter. Ser ut att kunna få ledningen denna gång och väl där så släpper man inte till någon. Har sett otroligt fin ut i sina senaste framträdanden då skorna varit ryckta och till denna start blir det den balansen plus att han även får en jänkarvagn bakom sig.  

6 Zlatan Knick har verkligen toppform för dagen och har äntligen fått vinna två raka nu efter flertalet imponerande insatser. Trivs på den korta distansen och kommer satsa allt vad det går framåt omgående. 

9 Sweetman är favorit i nuläget och en riktigt bra häst i grunden. Kommer gynnas kraftigt av körning på loppet och Örjan Kihlström ska bli ruggigt kul att se i vagnen.

8 Cargo Door vill jag även nämna och detta är en häst som kommer lyfta sig ytterligare snäpp med barfotabalansen. Bortglömd i nuläget! 

För fler tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com