Inför V75 Mantorp 20/3

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

4 Dwayne Zet har nu årsdebuten avklarad och den segrade man i på ett väldigt fint sätt. Ska ses med bra chans att segra om man går felfritt, men man ska ta med sig att han har haft spår fyra i volt en gång tidigare och då blev det galopp direkt. 

12 Upstate Face kommer gynnas vid tempo på loppet och stallet har fortsatt go form för dagen. Lyckas Adrian Kolgjini hitta en bra resa med rätt ryggar så kommer man vara med hela vägen! 

11 Zenzero Jet har nu lopp i kroppen och även han ska räknas tidigt denna gång. Gynnas av tempo på loppet!

V75-2

5 Kapten Brodde är obesegrad felfri och har inlett karriären lovande. Hästen besitter en enorm styrka, men det lyser fortsatt lite orutin och inte helt att lita på. Rankas ner hos mig och en favorit i fara. 

6 Suarez vill jag hellre framhäva i detta lopp och han har verkligen övertygat i sin nya regi. Sett till senaste loppen så verkar han helt ostoppbar och är en tuff kuse som jag väljer att ranka som etta.  

11 Draupner får ej nonchaleras om man garderar vidare och med lopp i kroppen, barfota runt om samt jänkarvagn för första gången så kittlar det lite extra hos mig. Endast 2%??

V75-3

1 Heavy Sound spikade jag senast och vilken imponerande insats det var i sin årsdebut, då hästen vann med krafter kvar. Denna gång vann man även spårlottningen och det ser på förhand ut som en riktigt toppchans att leda detta runt om. Valacken har smått fantastiska 10/10 ifrån spets nu och ett riktigt imponerande facit. Spik i skrivande stund!

8 Antonio Trot
 måste jag varna för vid gardering, för vilken avslutning hästen stod för bakom just 1 Heavy Sound. Läget bled lika trist denna gång och stor risk att det blir för långt fram. Men given bakom och kanske en spännande tvilling för oss sidospelare? 

V75-4

2 Georgia Am stiger i procent hela tiden och blir en klar favorit i denna avdelning som det ser ut. Hästen vann senast på V75 i en något trög stil, där hon trippade i volten och jag trodde en hel del på galopp då. Denna gång är det samma förutsättningar som då och jag tycker att ekipaget är för osäker för att jag ska gå på denne.Felfri ska man såklart räknas, men lyckas Stefan Persson med det?

11 Jouful Trix har nu lopp i kroppen och Stall Redén har fått snurr på stallet igen. Hästen trivs ypperligt med barfotabalansen och fortsätter så även till denna start. Gynnas av tempo!

10 Sanoi kommer från fina insatser tidigare och kan duga långt även här med rätt resa. Avslutade ruskigt snabbt på upploppet senast och fäller många även denna gång.

8 Annie Flame ses som en smällkaramell i nuläget och är riktigt spännande då hon skall tävla utan skor på hovarna för första gången i karriären. Roligt smygläge och avslutar starkt varje gång. 

V75-5

1 Twigs Got U. avslutade fantastiskt i årsdebuten senast efter ett lopp invändigt och nu väntar en mycket mer tilltalande uppgift. Förutsättningarna känns perfekta och det ser ut att kunna bli spets ifrån detta läge och då kör man så länge lampan lyser. Johan Untersteiner rycker samtliga skor och det är stora plus på denna fina Love You-häst. Spik i skrivande stund!

4 M.T.Oscar ser jag som främst emot och med intrycket senast på näthinnan, efter en stark slutrunda så måste den med vid gardering. DIstansen kanske är i kortaste laget, men löpningsförloppet ser passande ut på förhand. 

10 Money vann senast på ett imponerande vis efter att ekipaget blivit släppta till ledningen. Ska nu gå barfota runt om för andra gången i karriären och första gången sedan 2018! Finns kapacitet och kunnande och får ej nonchaleras vid bred gardering! 

V75-6

2 Digital Summit ser ut att bli en av omgångens megalampor såhär tidigt inpå och detta är en ruskigt klassig häst med grym kapacitet. Comebacken är avklarad och man stod då för en strålande insats, trots frånvaro på banan i nästan ett år. Uppgiften ser tilltalande ut och det är anmält barfota runt om till denna start (Dock alltid osäkert vad gäller Stall Melander). Bör ha stor segerchans ifrån ett perfekt startspår och ett tänkbart singelstreck.

4 Jaguar Dream är hästen som jag håller främst emot och senast höll man riktigt bra bakom just 2 Digital Summit. Även här är det anmält barfota runt om och Claes Sjöströms kapable Love You-hingst är ruskigt gynnad av detta. 

V75-7

4 Amiral är den andra hästen jag vill varna för på startfållan och här närmar man sig toppformen. Örjan Kihlström ska styra skutan denna gång och ekipaget måste räknas tidigt i detta öppna långlopp och kan vara en bra spik till spelvärd procent att runda av omgången med!

1 Viva La Vida Face skulle kunna leda detta lopp runt om över passande distans och stall i toppform, men man är ej ensam där framme på startvolten och håller min tipsetta före. Ta även med er att ekipaget gör sin första start på 3140m!?

8 He’s Marveolus kan otroligt mycket och denna kuse mötte min nyss nämnda häst med samma förutsättningar näst senast och då gick detta ekipage segrande ur striden efter att ha körts till ledningen i tidigt skede. Björn Goop är en mästare på dessa långlopp och hans häst brukar gå bra direkt.

12 Ivory di Quattro väntar jag på och detta monster till häst besitter en sån jäkla kapacitet och kunnande i grunden. Men när ska det vara dags? Anser detta vara bästa hästen i loppet och måste räknas tidigt! 

För fler tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com