GS75 Örebro – Tre spikar ska visa vägen!

GS75-1:
Jag tycker att 4 Forcement möter några bra på tillägg och hade det varit lite mer jämnspelat mellan favoriten 8 Love No Pain och Martin P Djuses hade jag nog velat gardera. Men när min första rankade Forcement är spelad till hälften mot favoriten måste jag spika den förstnämnde. Skulle procenten närma sig mer under söndagen kommer jag med största sannolikhet gardera. Forcement leder loppet länge och det är därför jag tror han har högst segerchans.

GS75-2:
Ungdomslopp med kuskar som max gjort 100 sulkylopp under 2020 och jag tror att 2 Get Ready On Tour med duktige Christian Cracchiolo har en bra segerchans här, men då det är orutinerade kuskar och där ingen häst i loppet har vunnit under 2021 väljer jag att strecka tio hästar av loppets elva. 6 Simb Murdoch är en bra häst och Marcus Schöön är en bra kusk och det kanske är dags för årets första seger? Oavsett är det oerhört svårtippat och i stort sett vem som helst kan vinna.

GS75-3:
4 Teton Game Of War är troligtvis bästa hästen i loppet och det har de tidiga spelarna också insett och gjort honom till favorit. Senast galopperade Gift Kronos-sonen som favorit och jag vet egentligen inte riktigt vart jag har hästen. 1 Hoonigan har gjort tre starter i livet och vunnit två av dessa. Han har dessutom varit riktigt fin vid sina segrar och jag väljer att ranka Gidde Palema-sonen etta. Totalt får fem hästar plats på kupongen.

GS75-4:
Jag är förtjust i den Italienfödda 1 Belezza I.T. då det handlar om en ganska hetsig märr som jag tror är gynnad av den kortare distansen. Dessutom tar man av henne framskorna och sätter på en ”jänkarvagn”. Håller hon sig bara i trav tror jag det är spel mot ett mål till en väldigt trevlig spelprocent (15 i skrivande stund). Spets och slut!

GS75-5:
Ett riktigt klurigt lopp över 2100 meter där jag väljer att ranka 10 Sultan Norrgård etta. Hans-Owe Sundberg tränade valacken har endast en seger i karriären, men man ska ha i åtanke att han bara gjort fem starter i karriären. 5 Therion ser ut att vara en häst av rätt sort och trots att han aldrig vunnit ett lopp vill jag ändå varna för honom då duktige Rikard N Skoglund hoppar upp i sulkyn. 7 Raja Knight är bästa hästen i loppet men det vankas årsdebut och är spelad till över 50 procent.

GS75-6:
Jag är kusligt förtjust i 3 Fighter Lady som är precis som sitt namn, en riktig ”krigarmärr”. Hon var struken för dåliga blodvärden inför det här och det gör att hon startar med ett litet frågetecken, men jag litar fullt ut på att tränare Kevin Gondet startar sin häst med full form. SPIK!

GS75-7:
Fyraåringslopp för ston med spårtrappa. Ett ganska öppet lopp som kräver några streck för att vara på den säkra sidan. 2 Mellby Ivy tycker jag är en fin märr som kommer från en fin seger i spets. Jag tror dock att spets kan bli svårt att nå i detta lopp. 5 Global Bellicosa var riktigt bra i segern den 23 december och gör hon om den prestationen ska hon absolut räknas. 12 Global Bitcoin tycker jag ser ut som en häst som kan gå långt i klasserna och till endast 15 procent är hon ett måste på min lapp. Åtta djur får plats på kupongen!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com