V75-finalfest på Solvalla!

V75-1

  • Peter Untersteiner reser till Solvalla med stora segerhopp på 5 Pere Ubu.
    Senast gick det inte att göra så mycket från vingligt läge, men nu ser det desto mer intressant ut med perfekt spår bakom bilen, skoryck och jänkarvagnen på igen. Untersteiner siktar på att leda det här hela vägen.

2 Leon Zon har äntligen fått ett bra utgångsläge efter att ha lottats till bakspår i tre raka starter. Se upp här!
7 Timo Lane
 tar gärna positionen utvändigt ledaren och åttaåringen är ju mer stark än snabb. 9 Tullibardine Boe är alltid att se upp med, men bakspår i V75-final för femåriga stoet kanske är för mycket begärt…?

V75-2

  • 8 Sidney Celeber har inget lätt utgångsläge men jag tror han kan vara riktigt bra nu med genomkörare i kroppen och Örjan Kihlström är en mästare på att få chansen sista halvvarvet. Visst kan Sidney Celeber spurta ner allt här, tror jag! Långskott? Ja, möjligen men tänk att även dessa ibland kan sitta!

5 Manny Muscle är stjärnan i fältet som ska bli kul att återse igen och 9 Mr Mah Can är i toppform för dagen.

V75-3

Det är självklart att lyfta fram 10 Condior först och främst som verkligen tänt till för regi Robert Bergh. Tre raka segrar och insatsen senast var möjligen det allra bästa han gjort i karriären. Nu är det desto vanskligare med bakspår i V75-final så risken är stor att segerraden bryts här.
9 D.Day Zet
 är även han missgynnad med bakspår men dessa två kommer gå väldigt starkt ute i spåren så klart.

6 Lucky Truc laddar när bilen släpper fältet och med sina främsta motbud från bakspår så kan Johan Untersrteiner sikta mot ledningen och försöka sitta där hela vägen. Tränare Peter Arnqvist låter väldigt uppåt!
11 Harvard Student 
harvar runt 1% just nu. Jösses!

V75-4

Jag gillar personligen 4 Lorelei Marie väldigt mycket. En rejäl hårding som Jorma Kontio laddar framåt med direkt när väl voltstarten är avverkad. Är hon på rätt humör tror jag hon kan svara för en toppenprestation!

  • 7 Havana Boko känns som alltid oerhört underskattad och verkar så bli även den här gången. Stoet har nu fått ett lopp i kroppen för nya regin och som vanligt sitter Erik Adielsson upp som stormtrivs med Dream Vacation-stoet. Från läget sitter Adielsson i perfekt slagläge och slipper göra jobbet någon gång i loppet. Jag tror Havana Boko gör ett topplopp!

15 Ultra Bright gjorde det strålande senast och kommer runda de flesta i det här loppet. Dock är det knappast enkel match för henne med dubbla tillägget på startvolten. Just från startvolten är 1 Georgia Am tidig som siktar på att leda länge.

V75-5

1 Ubiquarian Face var riktigt stark i årsdebuten senast och det var även efterlängtad seger. Är än bättre den här gången och jag har svårt se att innerspåret blir en fälla för honom. Given förstahäst för mig!
5 Global Undecided
 har gått bra som tvåa i två raka lopp nu och får springa barfota runt om den här gången. Högintressant den här gången och det som gör att jag till sist tar åt mig honom är Timo Nurmos väldigt höga tankar om aktuella starten.

6 Malkin är möjligen ute på djupt vatten kan man tro, men han är verkligen i toppslag för dagen och Hanna Forslin kör strålande med honom gång på gång.

V75-6

1 Sweetman  var överraskande bra senast och har nu spår 1 med skoryck! Leder länge här.

12 Phoenix Photo har väl varit okej men inte mer i två senaste starterna. Det kommer garanterat bli fart på tillställningen här och förhoppningen är att detta öppnar sig för Phoenix Photo den här gången. Spännande med skorycket och väntar mig toppinsats nu!
8 Oxidizer gillar man ju som har tre raka segrar och David Persson rycker skorna runt om nu!

V75-7 – Gulddivisionens final

7 Sorbet vann enkelt förra onsdagen i Nuncios lopp och det rimliga är väl att Örjan Kihlström placerar sig i bra slagläge här och där Sorbet går starkt under slutvarvet. Den här hästen är närmast obarmhärtig mot sina konkurrenter och när det väl är dags för avgörandet tror jag Sorbet kan vara klart bäst.

För fler tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com