V75 ifrån Umåker 15/5

V75-1

6 Digital Dominance ser i nuläget ut att ha en passande uppgift över denna långa distans i den inledande avdelningen. Det ser ut att kunna bli tidig ledning här för Erik Adielsson och således hästen för övriga att slå. Jag tycker kusen har sett riktigt fin ut i barfotabalansen i dom senaste starterna och bra tipsetta i skrivande stund. Främste utmanaren ör nog stallkamraten 3 Made Of Stars som inte är så mycket sämre en min tipsetta, men försämras något om den ej får gå i ledningen. 9 Deal Done Zet ska även den räknas såklart och gick i mål senast med mängder sparat bakom segrande Moni Viking. Går ner i klass vad gäller motståndet i detta lopp och gynnas med tempo på tillställningen. 

V75-2

6 Arquana As besitter ruskiga farter och är hon som hon ska vara så är detta en toppchans till spelvärd procent i nuläget. Men det finns en hel del frågetecken vad gäller formen för dagen och dessutom svårbedömd i voltstart. Nu blir det vanlig vagn då det är volt, men fortsätter barfota runt om, en balans som i alla fall slagit väl ut senaste tre starterna.

3 Navona visar en fin inställning i loppen och kan till och med vara den tidiga ledaren av loppet om Robert Bergh träffar plankan rätt ifrån start och framförallt går felfri!

9 Galant Sisu har sett fin ut i stall Björn Goop och imponerade vid segern senast. 15 Millie Millionaire gör årsdebut i Sverige efter fem starter i Frankrike och är van med dessa tuffa utgångslägen. Hästen är ruggigt stark och hanterar grovjobben på egen hand och ska räknas vid tempo på loppet! 11 Moon Zappa vurmar jag alltid för och är formkortet i loppet. Har alltid en spännande växel att tillgå och sitter fint på det direkt! 

V75-3

1 Missle Hill har nu fått två lopp i kroppen efter en tids vila och senast stod man för en fin avslutning bakom segrande Disco Volante. Elitloppsfinalisten från i fjol börjar närma sig toppformen och ser i nuläget ut att sitta i tidig ledning av detta lopp och således hästen att slå. Lyckas Örjan Kihlström att sätta sig i tätposition så bör loppet vara över och trots sin höga streckprocent så bör detta vara en straffspark utan målvakt! Vill man gardera så får man ej missa kapable 7 Hachiko De Veluwe som såg fin ut i sin comeback och 5 Short in Cash kommer med fin form och två raka segrar i bagaget! 

Guldbjörken som detta lopp heter har en hög segerprocent av favoritsegrar och skrällrisken är minimal om man gillar statistik och detta bör som nämnt vara en toppchans för favoriten!

V75-4

3 Cuenca är en rolig tipsetta i detta väldigt öppna klass II lopp över 2140m och som jag ser det så är det även den tidiga ledaren av loppet. Jörgen Westholm har fin snurr å stallet för dagen och Mika Forss kan leda detta lopp länge. Just Jörgen Westholm har ytterligare två hästar med i detta lopp och 9 Global Attention är hästen som jag ser främst emot min tipsetta. Kusen har toppform för dagen och ska räknas tidigt vid felfri avgång. Vann senast på ett väldigt imponerande vis!

11 Amalencius B.B. fick stryk senast av den tidigare nämnda hästen i mars, men ska nu steppa upp med att få gå barfota runt om och får även Björn Goop i vagnen, vilket är väldigt spännande. 

Ett oerhört öppet lopp som sagt och här tar jag fram rollern!

V75-5

Silverdivisionen är det dags för här och om jag tyckte loppet innan var öppet, så är det här minst lika öppet. Favoriten i skrivande stund är den något ojämne 9 Viking Brodde. Denna starka kuse besitter hög kapacitet felfri och frågan är hur kort distans fungerar? Syn säger jag och vill varna för högkapable 8 Even´s Cool Boy som nu har årsdebuten avklarad och rapporterna går i dur ifrån stall Robert Dunder. Rolig skräll och vill även vurma lite för Björn Goops nyförvärv 5 Alcide Roc som bland annat var tvåa på Vincennes i januari. Stallet låter optimitstiska och ska bli spännande att kika närmare på inför lördagens start. 

Svårlöst lopp och vi streckar vidare!

V75-6

Ett ruggigt femåringslopp stundar där vi kommer få se en häftig duell mellan två monster inom travet. 6 Don Fanucci Zet väljer jag att ranka överst då jag tror man kommer till ledningen och då bör chansen vara stor att leda hela vägen och detta kan till och med vara en spik om man ej har råd att dubbla sitt system. 9 Hail Mary är den andra duellanten och kanske till och med ända utmanaren till min tipsetta och denne slog favoriten senast, men då var det ombytta rollen och Robert Berghs stjärna satt i spets. 9 Hail Mary förlorade så sent som förra lördagen lite oväntat och självklart är man ute efter snabb revansch. Heltäckt med dessa två!

V75-7

2 Jaguar Hill sätter jag som etta i ranken i denna jämna Bronsdivision och insatsen senast var ruskigt bra. Motstånd saknas dock inte och även 4 Swagger kräver ett omnämnande och streck efter dennes ruggiga seger senast med barfotabalans. Plockar såklart med 1 Syoss som gillar distansen och kan vara ledaren av loppet, samt 10 Istanbul Boko som kan fälla allt med tempo på loppet. Björn Goop ska få chansen för första gången i vagnen och det är såklart hyperintressant.

För fler tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com