V75 Bjerke 13/11-21

V75-1: PLATS: 6 SØNDRE JERKELD – 100kr

Kommentar: Väntas få ett fint lopp på förhand och med minsta klaff fäller man många. En topp tre placering känns troligt!

V75-2: VINNARE: 5 FUNNY BOY – 100kr

Kommentar: Tror vi blir svårstoppad från ledningen. Avslutade riktigt bra senast och visade toppform. Vinnare!

V75-3: TVILLING: 3-5 – 100kr
Kommentar: Vi väljer att spela tvilling på vårt lås. Spetshästen och den som vi tror får loppet kört i halsen. Nu räknar vi med att 1 FLORIS BALDWIN sitter fast i rygg på ledare samt att 4 BLE DU GERS tar på sig kostymen att mangla ledaren från dödens. Med tanke på att det är ett kort lopp så måste vi spela ledaren om det inte blir för mycket press. Bra odds att vänta

V75-4: VINNARE: 5 GLOBAL BRILLIANCE – 100kr

Kommentar: Vi kan tycka att 5 GLOBAL BRILLIANCE har en passande uppgift på pappret här. Lyckas Carl Johan Jepson ta sig till spets blir det troligtvis svårt för övriga att kunna plocka ner ekipaget från den positionen. Vi spelar ett vinnarspel.

V75-5: TVILLING: U: 11 mot 6-10 – 50kr x 2

Kommentar: Här blir spelet tvilling och det med utgång på bästa hästen 11 RUN TO YOU som bör ha goda chanser till en viktoria trots bakspåret. Där bakom plockar vi med spetsfavoriten 6 CALMASS och draget 10 PRESIDENT TILE som skulle kunna få loppet från en invändig smygresa. 

V75-6: PLATS: 2 SYNERGY – 100kr

Kommentar: Som vi läser loppet får man loppet kört i halsen. Rygg ledaren eller ett lopp i främre träffen väntas. Fäller många tillslut!

V75-7: VINNARE: 3 PERE UBU

Kommentar: Tycker vi ha bäst vinstchans i loppet med tanke på att det står skrivet i manuset innan loppet ens har börjat, spets och slut. Stefan Persson får dirigera tempot och kan rinna undan om det inte bli mangel från utvändigt. Ett vinnarspel testas.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com