V75-tips Vilka finaler som avslutas med Harpers Hanover

  • V75-1

Härlig spetsstrid som direkt avgör loppet?

1 Marion Fouty Bon öppnar riktigt bra och om man laddar blir man het, skulle det bli spets så rusar man nog på i så högt tempo man kan hela vägen, skulle 2 Kali Smart lyckas ta sig förbi tror jag den har bäst segerchans och därför kommer mycket avgöras i spetsstriden, den jag tror tar spets blir första strecket. Jag får känslan av att 2 Kali Smart kommer vara förbi innan svängen och därför streckar jag den först. 4 Heliade du Goutier är en fin häst och har bra chans om det blir utdragen körning om spets, precis som 9 Sayonara. 3 Miracle Tile hittar ner och hoppas på luckan kan skrälla då.

Rank: 2, 1, 4, 9, 3, 8, 10, 7, 5, 6

  • V75-2

Är en lady bara bäst eller kan spetshästen hålla undan?

3 Honefleur Mearas är den jag direkt tänker på att ta sig till spets och sedan försöka hålla undan hela vägen, men sedan tittar man på de på tillägg och vilka insatser de gjort på slutet. 7 Jeans´n Passion, 8 Staro Onyourmarks, 9 Lady Beluga och 11 Impala Am. Där jag tillslut fastnar för att 9 Lady Beluga nog är bästa hästen och i ett svårt lopp att lösa kan det vara läge att spika 9 Lady Beluga som visat att man kan vinna på många olika sätt. Skulle 3 Honefleur Mearas bli släppt till spets har den hög vinstchans och är det givna andrastrecket, kanske ett lås?

Rank: 9, 3, 7, 11, 8, 15, 1, 10, 14, 4, 6, 2, 13, 5, 12

  • V75-3

Kan Svanstedt styra en en skräll?

4 Bugatti Miles kanske bara är bäst här? Jag får känslan av att Örjan kommer ladda mera för att inte behöva runda alla, att Redén bestämt vem som kör vem men jag tror nog Örjan har ett finger med i spelet. 2 Epimetheus ska bli intressant med tanke på att Goop brukar få fart på hästarna. 7 Hipster Am känns bortglömd, startsnabb och visat att man trivs i spets, 8 Zeudi Amg och 9 Orkan von Haithabu har visat att man håller hög klass, inte bästa läget för dessa men kan nog utmana. 11 Borups Tornado grymt bra senast men spåret är kallt.

Rank: 4, 2, 7, 8, 9, 11, 3, 5, 1, 12, 10, 6

  • V75-4

Starkast vinner?

Spikförslag här är 9 Luuk Schermer som jag tror är bästa hästen, bakspåret kan ställa till det men man låter inte rädd för dödens eller först i tredjespår. Ska man inte spika tycker jag 5 L.A.Boko är den som har vinnarskallen, öppnar inte så bra men kommer tugga ner många. 11 Bara Mahara är också rejäl och måste med vid gardering. 6 Kentucky River vet man inte var man har, känslan är att den kan bli riktigt bra men lite strulig, ska bli intressant. 3 Brasco Brodde och 2 Kagan öppnar båda bra och gör upp om spets.

Rank: 9, 5, 11, 6, 3, 2, 7, 8, 4, 10, 1, 12

  • V75-5

Spåren gjort loppet mera svårlöst, men intrycket senast var otroligt bra

8 Charliebrown Effe var mycket fin senast, såg ut att vinna plättlätt, kan man gå den tunga vägen själv? Jag tror det och första strecket. 3 Under Armour har varit otroligt bra och från ett bra läge är det intressant. 4 Fabulous Pellini har gått bra och måste räknas även här, superskrällen är 5 Hazyshadesofwinter som öppnar bra och med ryggar spurtar man alltid bra. 7 Rossi Garline blir väldigt bortglömd?

Rank: 8, 3, 4, 5, 7, 1, 6, 10, 9, 2, 11, 12

  • V75-6

Svante och Örjan vinner på målfotot?

3 Phoenix Photo borde bli favorit då jag tror man är ännu bättre denna gång, kan öppna okej och skulle man vara före 5 Oscar L.A och 6 Four Guys Dream i starten tror jag att man bara vinner, spikförslag. Jag garderar med just dessa två först om man ska gardera. 11 Eddy West är bra men svårt från bakspåret, 4 Sweetman älskar ju spets men frågan är om man vinner därifrån? 2 Xanthis Coktail är miljondraget med den smygformen från ryggledaren.

Rank: 3, 6, 5, 11, 4, 2, 1, 10, 8, 7, 9, 12

  • V75-7

Italien, Frankrike eller Norge i Harpers?

Harpers Hanover det lopp jag alltid tillsammans med elitloppet ser mest fram emot. ska bli otroligt roligt att se om 6 Piemonte kan köras framåt direkt och håller ett perfekt tempo för att inte bjuda in kanonerna längst bak? Jag tror dock att 15 Diable de Vauvert kommer plocka ner många och för mig ett givet spikförslag. Kanske skulle 12 Moni Viking kunna vinna om favoriten inte har sin bästa dag? Letar man skrällar så kanske 3 Versace Face om man får ryggledaren, 8 Amalencius B.B och 14 Selected News men då måste det klaffa perfekt.

Rank: 15, 6, 12, 3, 8, 14, 9, 13, 2, 11, 7, 10, 5, 4, 1

Fler gratis tips hittar ni på https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com