V75: Jag jackpotspikar i jämnt fält

V75-1

Hemmastjärnan 6 Iznogoud Am går ut mot äldre och gör det från springspår med Erik Adielsson i sulkyn. Det går inte att bli mer intressant än så och han räknas mycket tidigt. Av det man sett i vår så duger han mer än väl i V75-konkurrensen och när dessutom Adielsson sköter tömmarna i voltstarten kommer ekipaget sitta perfekt till tidigt.

8 Indigo ska det främst lösa sig för från utgångsläget men lyckas Rick Ebbinge med det kommer sjuåringen köras offensivt så tidigt som möjligt. 7 Illfindmywayhome är tredjeranken och som utmanar om ledningen. Långskottet som känns alldeles för understreckad är 9 Trumpie. I skrivande stund (fredag eftermiddag) harvar han runt 1%. Jösses!?

V75-2

1 Wingait Henke kan dirigera det här mycket länge från innerspåret men kommer snabbt få press av 4 Erv Zet som nu fått två välbehövliga lopp i kroppen och selas ut med toppform.
11 X.Tour 
har ett svårt utgångsläge mot dessa två men är å andra sidan i en ruggig form för dagen och man ska inte ignorera honom! Outsidern är 3 Just Make It som Markus B Svedberg känner mycket väl till och jag tycker samtidigt inte hästen är jättemycket sämre än de mest betrodda. 

Loppets jättesmäll som även kan vara den i jackpotten som höjer värdet är 6 First One In som står väldigt bra inne i loppet och har gått väldigt mycket framåt med förra loppet i kroppen.

V75-3

Jörgen Westholm har med 3 Global Concept vars insats på Solvalla senast var femstjärnig. Blir att räkna med igen och solklar förstahästen. 5 Full of Muscles är en tuffing som utmanar tidigt och hur är 6 Narzario i sin Sverige-debut? Ja, uppenbarligen låter det väldigt uppåt från Daniel Redén och Örjan Kihlström låter även han optimistisk. 

9 Felix Orlando behöver lite flax med sig här bakifrån men vid gardering är han självklar. 7 Mellby Joker har varit överraskande bra i sina två senaste starter och ska bli intressant se hur han hävdar sig här.

V75-4

Motståndet hårdnar något men intrycket på 4 Margareta Tooma har varit sanslöst bra och trots en del tuffa miljonärer emot sig här så kommer hon bli svårslagen. När dessutom läget blev som det blev för henne så ska hon vara stoet att besegra i Diamantstoet. Hon känns som en självklar vinnare även här och det är inte mycket att orda om. 

Självklart spikas hon när dessutom 10 Marion Fouty Bon fick bakspåret. 

V75-5

Jag förväntar mig mest av är 4 Oxidizer med lopp i kroppen. Han var positiv som tvåa i årsdebuten och ska jag tvingas välja en i detta jämna Silverfältet så är det Oxidizer.
Jag tror det blir jämnstreckat värre här men väljer att luta mig mot Oxidizer – när han presterar på topp tål han att göra en urstark prestation och visst kommer vi se det här!

V75-6

8 Red Rum var riktigt läcker i sin årsdebut senast och lita på att det här är en fyraåring som går mot en toppsäsong. Nu är det däremot spår 8 och trots kapaciteten kommer det krävas en toppinsats härifrån.

10 Nils Zonett har efter segern för fyra starter sedan bara varit halvdan på slutet. Han kan bättre än så och det väntar jag mig se här. Det låter även uppåt från stall Wäjersten så detta ska bli jätteintressant den här gången. Den i mina ögon som utmanar Red Rum och för mig är detta ett kul lås i jackpotten! 

V75-7

12 Born Unicorn fick ingen plats förra helgen och får istället gå ut här på Mantorpstravet. Nu fick han spår 12 vilket väl normalt inte är något jätteplus, men 2 640 meter gynnar honom i längden och han är i toppskick för dagen. Kan runda allt och ses med stor segerchans trots läget.

Den som intresserar bakom är 6 Calle Crown som var fantastiskt bra i Copenhagen Cup. Det var med knapp marginal han inte fick plats i Elitloppet men åttaåringen är en av loppets mest härdade och van vid toppkonkurrens från Frankrike. I det skicket han är i nu så utmanar han Born Unicorn. 8 Esprit Sisu under 10% ska även räknas i detta sällskapet. Han är ju så pass bra att han ska kunna utmana om segern här.

Fler gratis tips på https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com