V75-jackpot: Njutningen dag!

V75-1

11 Unico Broline har för tredje starten i rad fått bakspåret men det till trots känns han onekligen svårstoppad ut för dagen. Senast hemma på Axevalla visade han åter klassen han besitter och visst kommer han svepa runt de flesta.

Mycket intressant med 1 Gooner från ett lite bättre läge och 5 Adde S.H. har åter framspår och når han ledningen är han kaxig! Björn Goops hästar har verkligen kommit i gång och det är dags för 4 Rotate att göra detsamma!

V75-2

2 Run n’Cola har jag fastnat lite för här och med läget till sin fördel tror jag han kan leda det här hela vägen. Intressant dessutom med jänkarvagnen och Magnus A Djuse kommer köra ut med segerkänsla.
Väl medveten om att det är ett fartfyllt lopp där det säkert kan hända en del så går jag ändå på denne. Jag har varit pucko förr och möjligen är det så att jag kan vara det igen!

  • Det är V75-jackpot på Åby i ett underbart väder. Man måste sticka ut från mängden ibland och ta lite ställning. Häng mig efteråt, jag kan ta det. Men köp gärna årsförbrukning av gifflar om jag lyckas!

Tidig bakom är 11 Palmyra. Hon har visat klassen ett par gånger och kommer göra det här med. 9 Rampant gick otroligt starkt senast och verkar äntligen få ordning på grejerna. Adrian Kolgjini kommer vara offensiv tidigt.

V75-3

Det blev åter bakspår för 9 Hidalgo Heldia likt senast, men jag tror ändå han kan reda ut det här. Han är för bra för Klass 1 och felfritt tror jag han kommer kunna runda majoriteten här.
Bakom är det verkligen vidöppet där 4 Parveny är värsta motbudet i absolut toppform och två raka segrar med sig hit.

Det känns även kittlande med 7 High Line Pellini som många tappar bort den här gången. Och nog är en sådan som 8 Rossi Garline bättre än under 2% som jag tror han kommer hamna på.

V75-4

6 Faeza Zet fick åter flax i spårlotten och lottades till springspår på startvolten. Hon är verkligen av hög kapacitet och ses som starkt segerbud med att leda det här väldigt länge. Segerchansen är mycket stark för henne.

Stallkamraten 14 Zanella är tidig emot och jag har stor respekt för henne, liksom 10 Jeans n’Passion. 13 Nova Mahiron kommer även hamna perfekt till tidigt från sitt läge.
Jag har pratat med Thomas Uhrberg med som kommer försöka svara ut Faeza Zet med sin 1 Biscuit. Det skulle bli jätteintressant om han lyckas med det. En kul outsider som många tappar är 2 Giannas Love.

V75-5

  • Bronsdivisionen kan ge oss eftermiddagens fartfest – räkna med full körning från start till mål!

5 Charliebrown Effe har imponerat den här säsongen och senast i Fyraåringstestet gick han vad han kunde sista biten. Här är det läge för att ladda sig framåt och jag skulle bli oerhört förvånad om några där framme kör emot honom. Når ekipaget ledningen tror jag på toppchans – om än att loppet kommer hålla hög fart.

V75-6

  • Ragnar Thorngrens Minne ser väldigt öppet ut – här gäller det att strecka på!

Om  man ska försöka koppla grepp i loppet är 10 Seven Nation Army den man kan gå på. Han gjorde ett topplopp under Åbergskvällen och tål verkligen att runda ute i spåren. Det är självklart att han är favoriten i loppet.
Tvåan från samma lopp senast var 5 Akilles Face och han gjorde verkligen ett urstarkt lopp där.

Trea på ranken är 11 Type A. och jag väntar verkligen på att det ska lossna för 6 Immanuel K. från stall Wäjersten!

V75-7

Örjan Kihlström ska åter reda ut spår 1 med 1 Hail Mary. Allting sket sig verkligen senast på Eskilstuna – men stora uppgiften för sexåringen är nu i Åby Stora Pris.
På Åby är det svårt att sitta fast och jag tror Hail Mary är väldigt svårslagen, även fast några säkert kommer ge det ett försök!

För fler tips besök https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com