V75-tips: Spår ett med Kihlström succé eller fast?

VM i V75 startar denna vecka ingen som jag verkligen går igång på och brukar inte delta, kanske ska man vara med denna gång när första tanken blev ett sånt system? Ikväll är det kriterieuttagningar och spännande lopp på Solvalla, men under lördagen tar vi oss till Hagmyren som är en mysig bana men då jag lovat bort mig under lördagen så får det följas via ATG live denna gång. Hoppas ni vill vara med på en andel.

  • V75-1

Öppen inledning där det kan krävas några streck. 12 Born to Run och 10 Titan Yoda håller jag som de bästa hästarna, men de båda har bakspår och det öppnar upp loppet även om 10 Titan Yoda trivs från bakspår. 3 Dream Creation och 6 Versace Face tycker jag blir bättre för varje start och är de givna motbuden från framspår. Fyra streck är minimum för egen del. Även om jag gärna betalar för 5 Gerben och 2 Madame af Djupmyra också då jag tror de kan vinna om de hittar en bra position i starten.

Rank: 12, 3, 6, 10, 5, 2, 1, 4, 8, 11, 9, 7

V75-2

7 Cash and Carry gillar man och när Svanstedt styr upp till Hagmyren så får jag känslan av att det kan bli bra. Sitter direkt i andra spår och kan vara offensiv då man varit stabil i volten, går det för sakta kliver man nog framåt tidigt, spikförslag. Ska man gardera tycker jag 1 Special Topsecret och 2 Edima i första hand då de båda visat form och ska försöka hålla undan från spets och inte bjuda in de på tillägg. 11 Ies Juvel kan vara en rysare från med Emilia Leo, jag tror på en bra prestation men det får inte strula från start. Har man råd streckar man ett gäng till här. Tillslut kanske alla?

Rank: 7, 1, 2, 11, 9, 13, 6, 14, 5, 15, 12, 8, 10, 4, 3

  • V75-3

6 Fat Rabbit kunde inte plocka ner Global Crusader senast, men nu spår innanför tuffast motståndarna och obesegrad på distansen, givet första streck och en tänkbar spik. 8 Timo Jutila imponerade på Bergsåker senast den som är första framme får nog överta spets och vinner? Eller är det 11 Hankypanky Pinkman som är starkast sista biten med toppformade Goop i sulkyn? 4 Woodcutter har också visat fina takter och kan vara värd ett streck.

Rank: 6, 8, 11, 4, 10, 2, 7, 3, 5, 9, 1

  • V75-4

Två hästar sticker ut på första volten och jag gillar både 5 Kong C.K och att kallblodsexperten Torbjörn Jansson sitter i sulkyn. Man sitter nog inte i spets men är bara bäst? Spikförslag även här. 6 Alm Randers kommer också med en fin segerrad och är det givna motbudet men jag tror trots att man är spetsfavorit att det kan bli lite tungt sista biten med Kong C.K utvändigt. Jag tror ingen kommer kunna utmana dessa och stabilast är nog ett lås här.

Rank: 5, 6, 15, 12, 2, 9, 4, 11, 1, 7, 3, 14, 10, 8

  • V75-5

Svårlöst där 1 Kapten Brodde får svårt att behålla spets från spår ett, men gör man det tror jag man vinner, spikförslag. 5 Mizai räckte inte till senast men nu har man ett klart bättre läge och ska nog streckas, 7 Herman Hazelaar gillar jag verkligen och jag tror man kan plocka ner de flesta här med en bra resa, Jepson behöver dock hitta ner i ett bra spår direkt men jag tror man kommer göra en grym prestation. 3 Viva la Vida Face vann senast sin första seger för året och kan det vara proppen ur? Spika eller gardera på?

Rank: 1, 7, 5, 3, 11, 6, 4, 10, 8, 9, 12, 2

  • V75-6

1 Hail Mary spetsar men kan såklart bli överfallen om någon annan prickar perfekt och innerspåret är ju inte det bästa på Hagmyren, men jag tror Örjan löser det och spikar. De andra kommer köra för att ta sig förbi men när alla laddar kommer ingen förbi och därför spikar 1 Hail Mary på allt.

Rank: 1, 7, 2, 4, 8, 12, 6, 11, 10, 3, 9

  • V75-7

Tre hästar sticker ut för mig och de streckas. 2 Kurri Jari Boko har bara blivit bättre för varje start och har ett bra utgångsläge. 5 Gooner fick äntligen vinna senast och har dragit ett bra läge. 9 Zeudi Amg spurtade otroligt bra i stoeliten senast och det ska bli intressant att se mot dessa herrar. Jagar man någon bakom tänker jag att 6 Viking Brodde gynnas av hårt tempo hela vägen och 3 Dwayne Zet är grymt bra när han fungerar.

Rank: 9, 5, 2, 6, 3, 7, 1, 11, 8, 4, 10

För fler tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com