V75-tips: Hercules störst och starkast?

Jackpot och Unionskampen på Färjestad så det är ett bra läge att hitta alla rätt på. Vi har varit nära för länge nu, så visst är det dags att analysera helt rätt denna gång? Sverige mot Norge och V75 vi mot resten som vanligt. Jag hoppas framförallt att vi på andelssystemen går vinnande ut striden. Välkomna

  • V75-1

1 Asnaur Dei Rum tror jag är bästa hästen i loppet, men jag tror att man önskat ett spår länge ut för risken finns att man blir fast på innerspåret, men hittar man ut borde man ha högst segerchans i loppet på ren kapacitet. 2 Aragorn As har visat form och Örjan är en taktiker som nog försöker hålla mitt första streck fast om det går. Har bra chans och vann senast man startade över distansen. 4 Luringen la Ma tror jag tar spets och kör där därför är även den ett givet streck. 3 Missing Tooma gillar jag och nu ska man vara tillbaka i slag. Många spelar 5 Charlock Wiking på spets men jag tror man får svårt att ta sig förbi, men toppchans om man tar spets.

  • V75-2

1 Crown Wise As känns som man drog ett bra läge och kommer bli svårpasserad om man tar hand om ledningen även om JU inte låter så uppåt. Min analys är spets och slut. 2 Timo Jutila ska ta revansch direkt då det mesta blev fel senast. Spår två ska inte vara något bekymmer, men jag tror Bergh kör lite lugnare med honom denna gång. 8 Tara Hills är bra igång även om man inte vann senast, bara man får vettiga ryggar är man intressant. 5 hUsh och 7 Excalibur Zet känns som bra hästar och kan vara med på målfotot om det inte strular efter vägen.

  • V75-3

Kallblodstoppen möter varandra över medeldistans och det blev spännande efter spårlottningen där 8 Odd Herakles startar längst ut och 10 Månlykke A.M drog bakspår. Då börjar man ju leta om det är någon som ska kunna vara med och fightas om segern och det kanske skulle kunna vara 5 Grisle Odin G.L som kommer från ett stall med toppform. Men hur jag än vrider och vänder på det så tror jag det kommer att bli svårt att hinna ikapp 8 Odd Herakles när man tagit hand om ledningen och därför blir man ett av omgångens spikförslag. Garderar man tar man givetvis med 10 Månlykke A.M och kanske även 5 Grisle Odin G.L.

  • V75-4

5 John King Boko är riktigt bra och visat att man är att räkna med i klassen, blir intressant att se var man hamnar men kanske är man bara bäst? 2 Black Fire får ses som spetsfavorit och kan absolut vinna därifrån med tanke på formen. 3 Quenchless Tile imponerade när man vann väldigt enkelt på V86, båda ska med vid gardering..7 Jonathan Bank A.B kan bli bortglömd pga spåret men räknas tidigt om man hittar ner tidigt i andra spåret. 1 Ninepoints Candy och 9 Holdfast Am är skrällarna bakom.

  • V75-5

2 Mister Hercules har ett bra läge men blev krossad senast av en av de bästa hästarna för tillfället. Jag tror att man ser till att vara med om spetskörningen och är nog bästa spiken i omgången, då man trivs i spets. Tuffast emot tror jag 6 Jaguar Dream och 11 Unico Broline är, men det känns som de fortfarande är steget efter mitt spikförslag.9 Global Welcome är utan seger i år men kanske dags att skrälla nu? Det lilla som oroar inför starten är att Redéns hästar inte längre bara vinner på beställning utan även de hästarna visar sig vara djur som kan ha sämre dagar.

  • V75-6

Tre varv och det brukar gynna bakspårshästarna, men med liten skillnad och 40 meter bakom de på första volten gör att jag rankar 4 Ruger som given etta. Jag tror man blir släppt till spets och där trivs man. 2 High on Peppar är bra och Jorma vet hur man rattar runt tre varv, 9 Hobart har visat hög kapacitet och utan strul utmanar man. 4 Mc Burney tror jag tar spets och släpper, en rysare. 15 Beckham och 14 Hulken Sisu har visat klass och kan med rätt ryggar ta sig ikapp och är inte ofarliga även om 40 meter är svårt att ta in.

  • V75-7

5 Bandido Gar tror jag laddar från start övertar ledningen och blir hästen att slå, borde vara toppchans. 8 Falcon Eye har varit riktigt fin och skulle man vara före i starten och ta hand om ledningen blir man svårpasserad men spåret är lurigt. 12 Titan Yoda kan tugga ner alla men spåret ställer till det. 7 Bo C. är på rätt väg igen och ska man gardera tar man nog med även honom, 2 Maverick Dream, 9 Golden Guard och 10 Billy Idol Jet känns inte distansgynnade men kan skrälla.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com