V75: Vi stjäl omgången direkt

V75-1

  • Att spika i V75-1 är för alla en utmaning då många tenderar vilja strecka på för att sitta säkert åtminstone en kvart ytterligare. Tror jag på någon spikar jag, oavsett vilken avdelning det än är.

Nicklas Westerholm är på plats med sin starka 10 I Can Steel som jag verkligen håller högt i Klass 1. Han är av en ruggig styrka och har kapaciteten att runda detta fältet. Jag har spikat honom flera gånger förr och ja, jag gör det igen!

Pappa Robert Bergh har med 9 Laredo Boko som kan tänkas bakom och som är reserven följt av 4 Maybach W.F.

V75-2

1 Indy Journey stormtrivs över korta häcken och har perfekt uppgift här för sig. Tidig på lappen.
Ulf Ohlsson får uppdraget bakom finska gästen 4 Conrads Kickoff som gjort det strålande och från andra par utvändigt gick hästen ut i tredje och kunde enkelt avgöra senast.

5 Timo Jutila är betydligt bättre än vad han visat på slutet och med framspår över kort är taktiken given från Robert Bergh.

Synd med läget för 8 Burn Notice som ser ut att vara en väldigt talangfull treåring som gått riktigt starkt under sommaren. Anmäld barfota runt om för första gången. 9 Barolo Gene är annan som bör nämnas och som vunnit 4 av 8 starter.

V75-3

1 Stjärnblomster är ett toppsto som haft en fantastisk säsong i år och nu får hon åter tampas mot tuffa grabbar. Ska bli intressant se hur hon står sig från perfekt läge!

2 Gorm har verkligen börjat varva upp och ska nu få tävla barfota runt om. Han är given! 7 Grisle Odin G.L. skulle utmana Månlykke A.M. och Odd Herakles näst senast – några sådana finns inte den här gången.
3 Pydin
 låter det oerhört uppåt på och som är satt i riktigt fin form för dagen. Garderar man i loppet är han ett måste.

V75-4

12 Invidia är ett fyraårigt sto av en stenhård inställning och trots det här läget på mellanvolten så förväntar jag mig mycket av henne i denna omgivningen. Hon är den jag rankar etta i loppet.

Markus B Svedberg har ett bra snurr på stallet och 6 Make It A Star från springspåret bör göra upp om segern den här gången, det tycker jag man kan förvänta sig. 
1 Samedi
 är väl den som får tredjeranken från innerspåret och som sämst blir det ju rygg ledaren och det är inget annat än perfekt!

Klara tredjeranken i loppet är 10 Golden Opportunity och den som kan vända upp och ner på hela kuponghögen är 11 High Hope Laday med Jens Eriksson.

V75-5

Oskar J Andersson är garanterat optimistisk bakom 3 Readly Lavec och med ett perfekt utgångsläge kommer femåringen bli mycket svårslagen i Silverdivisionen. Det förstår jag med. 
Att han däremot blir runt 75-80% gillar jag inte helt och jag gillar utmanaren 5 Gazoline Mearas som jag måste ha med på lappen. 

Vi hoppas på dunder och brak med 9 Even’s Cool Boy till makalösa 1%.

V75-6

10 L.L.Royal gick väldigt starkt på Solvalla förra lördagen och Robert Bergh bör rimligen tro mycket på sin travare när han nu går ner lite i klass på konkurrensen. 14 Selmer I.H. är tuffingen själv som är van vid denna typen av uppgifter. Med förra starten i kroppen är han precis där han ska vara nu!

Det roliga skrällbudet är John Östman med 5 Rambunctious Ravin som blir totalt underspelad av spelarkollektivet.

V75-7

Det surras en del om formen på 3 Fabulous Pellini och den är möjligen inte lika på topp som tidigare i år. Jag tycker ändå detta ser krattat ut för henne och är hon bara sig själv så tror jag hon vinner det här, inte minst när Devils Tongue fick det läget som han fick.

Från höger och vänster kommer hon snackas ner under lördagen och varningsflaggor vajar vilket gör att procenten därmed blir därefter – alldeles perfekt för mig som spikar, alltså!

För fler tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com