V75-tips: Goop stjäl showen på Bjerke

Vi tar oss till Norge och Bjerke denna lördagsomgång för V75. Norge har inte varit drömmen senaste året men tidigare har jag hittat rätt flera gånger med bra utdelning. Så jag hoppas kunna fälla ner det norska huvudlaget och vara tillräckligt fokuserad för att hitta alla vinnare denna lördag igen.

  • V75-1

Här tror jag att hästarna ett till tre gör upp om ledningen, jag rankar även 3 Global Yankee först och 1 A Perfect Dutchess två på den chans jag tror de har att sitta i ledningen. 2 Gurli Tinghöj tror jag kan ta sig förbi ettan men släpper då direkt till stallkamraten. Skulle det bli en utdragen körning skulle det gynna 11 Thai Brooklyn och 6 Global Collection. Jag streckar dessa fyra och tänker att det känns stabilt i inledningen.

Rank: 3, 1, 11, 6, 10, 9, 12, 7, 4, 8, 5, 2

  • V75-2

8 Alegrito känns som en solklar första häst i loppet trots det olyckliga spåret. Hästen borde inte vara kvar i klassen och det enda som talar emot är att man har haft det svårt/oltur när man kört om större pengar, spikförslag. 3 Mercenary har vilat men är man redo för en bra prestation direkt så känns man given på en kupong i klassen, är man också före favoriten till ledningen så släpper man inte, stabilt lås? 11 Ares B imponerade innan de två galopperna, kanske svårt att hinna fram men har bra fart och 1 Dragonfly ska nog försöka få rygg på ledaren och kan skrälla med lucka.

Rank: 8, 3, 11, 1, 5, 6, 10, 7, 4, 2, 9, 12

  • V75-3

10 Stoletheshow har alltid en bra avlsutning och med tanke på att många kommer köra om spets kan Goop kanske sitta lugn halva vägen och sedan plocka ner alla på hårdhet? Ska man gardera tar man väldigt många i ett öppet lopp. 1 Laradja Vrithout, 2 Floris Baldwin, 4 Zorro Wind och 5 Adde S.H öppnar alla bra och alla vill till spets över den korta distansen, Det gör att jag tror det blir tempo och 10 Stoletheshow kliver ut i spåren efter halva loppet och är starkast sista biten. 3 Bleu du Gers testar stängt huvudlag för att fokusera på rätt saker man kan få svårt att hinna med över den korta distansen?

Rank: 10, 1, 9, 2, 5, 3, 4, 8, 6, 7

  • V75-4

Tidiga tanken var att spika 10 Blod Request på samma grund som i förra loppet att det blir körning, men samtidigt är det ett av de svåraste loppen för dagen. 5 Feel the Benefit har visat toppform och har ett bra utgångsläge. 8 Imperatur Am är bra men dragit ett svårt läge. 1 Mc Burney får svårt att hålla upp ledningen men barfota runt om och jänkarvagn är ju två växlar som kan göra mycket, dessa måste med. 4 Lucca är min spetsfavorit och i ett öppet lopp är man sugen på att betala för den om det räcker till. Man fyller sedan på så länge man har råd. 6 S.J´s Tribute, 9 X.Tour och 11 Quenchless Tile trivs kanske bäst utan ryggar men skulle kunna vara rysare och 4 Fortnite har bra form men var hamnar man?

Rank: 10, 5, 8, 1, 3, 6, 9, 4, 11, 12, 2, 7

  • V75-5

5 MIssing Tooma var bra senast och vann säkert från rygg på ledaren som var 1 Zenato som också gjorde det bra, jag tror 5 Missing Tooma går framåt med loppet och rankas först. 4 Wish Me Magic har varit bra och verkar inte tappa form ännu så visst känns det som att 5 Missing Tooma och 4 Wish Me Magic är bäst för dagen och kanske ett lås. Men 1 Zenato har ett bra läge, 2 Manual Flight är en av de ojämnaste hästarna i klassen så svår att spela utan då den kan springa på i spets och vara överlägsen eller inte ta ett travsteg. 3 Souvenir d´Inverne ska försöka smygas med och skrälla?

Rank: 5, 4, 1, 2, 3, 8, 12, 10, 7, 11, 9, 6

  • V75-6

Vilket härligt som som känns otroligt intressant att följa, för mig är det dagens höjdpunkt. 4 Nugget Zon får första strecket med barfota runt om och då tror jag att man kan öppna ännu bättre och når man spets ser jag inte att någon kommer ta sig förbi. Skulle 3 Cronos Degli Dei lyckas hålla upp ledningen och svara så kommer vi få ett svar på om hästen har alldeles för lite pengar på sig och känns så given på kupongen. 7 Asteroid har hittat spets och varit förbättrad på slutet, slipper man dödens är man med även tillslut. 5 Get A Wish känns bortglömd. då man är startsnabb och känns lättplacerad och måste räknas i ett öppet lopp. 9 Seven Nation Army har en vass avslutning och hoppas att de kör för fort första biten som det absolut kan bli. Pengarna räckte inte för 1 Charleston Volo som varit fin, kan vara skräll vid lucka.

Rank: 4, 3, 7, 5, 9, 1, 6, 8, 2, 10

  • V75-7

En eller alla i avslutningen? Jag får en känsla av att 7 Elvira Damgård kommer vara bäst i avslutningen och tycker det kan vara en rolig spik. Man kan öppna bra men springer minst lika bra i ryggar så bara man hittar ner i spåren någonstans får de andra hålla i sig om de ska ha någon chans sista femhundra. Spikar man inte tar man minst 1 Glide for the Win, 3 Callas, 6 Rose Hill D.E och 10 Stepping Dreamgirl, men helst alla?

Rank: 7, 3, 6, 1, 10, 11, 12, 9, 4, 5, 2

Fler gratis tips hittar ni på https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com