V75 Bjerke 5/11-22

V75 vandrar utomlands den här lördagen, närmare bestämt till Bjerke strax utanför Oslo. Man kan tycka vad man vill om den saken när alla svenska banor fortfarande inte har en V75-omgång, men jag tycker ändå att det blir ett kul avbrott mot det vanliga. Omgångarna brukar dessutom bjuda på en del skrällar och det är ju alltid intressant. Så även denna lördagen då det ser öppet ut i en del av loppen, men jag har löst det på ett bra sätt med tre spikar och tre heltäckta lopp….

Jag håller på att försöka fila till Jokersystemet så att det ska passa mig bättre, så under tiden kommer det vara vanliga matematiska system igen.

Nu kör vi!

Spikarna:

V75-13 Global Yankee

Riktigt fint sto som har tagit två raka segrar på ett minst sagt övertygande sätt. Formen kan inte vara bättre och hon fick ett perfekt läge här då hon är snabb från start. Hon går bra även bakifrån, men jag tror hon flyger till ledningen direkt och därifrån blir hon svårslagen. Jag tror helt enkelt att hon leder från start till mål.

V75-44 Fortnite

Jeppe Juel igen… Fortnite var ute på V75 senast och avslutade bra till tredjepriset. Såg fin ut och formen är där den ska vara. Han kan öppna bra men kan vara lite osäker från start, så det är lite ovisst om han körs till ledningen eller inte. Det låter dock som att man är sugna på att köra i ledningen och då ska det till en bra häst för att slå honom. Går bra bakifrån också och kan vinna även den vägen. Chansspikas!

V75-63 Cronos Degli Dei

Har kommit tillbaka bra efter skada och har nu fem raka segrar, varav fyra raka i Neapel. Har sett bländande fin ut på slutet och är en riktig topphäst. Han kan öppna bra och Gocciadoro lär ladda vad som går från start. Oavsett om han kommer till ledning eller får gå bakifrån så tror jag han bara vinner, i min värld är han överlägsen mot de här hästarna!

Drag/skrällbud:

V75-25 Steady Victory

Fick en fin resa på innern senast och en perfekt lucka runt sista sväng. Tog dock inte så mycket men såg ändå fin ut som trea. Jag är inne på att han gynnas av distansen här och han går starkt till slut. Inte helt omöjligt att han knäpper av dem över upploppet.

V75-39 Ultion Face

Blev hårt diskad för trängning senast då han höll på att kliva över Honey Mearas som vann. Är i toppform och har en ruskig avslutning att tillgå. Kan mycket väl blåsa ner alla med en stark spurt sista 5-600 och är ett givet segerbud.

V75-53 Souvenir d’Inverne

Hade ett hopplöst utgångsläge senast och satt sist i fältet med 600 kvar. Avslutade bra i skymundan och såg fortsatt fin ut. Kan öppna vasst och strular det för de invändiga kan han sitta i ledningen. Går bra bakifrån också och lär få en fin resa. Kan trycka till de över upploppet.

V75-72 Affinity Face

Tog inte ett travsteg senast när det var voltstart och femtespår. Mycket bättre förutsättningar nu och hon kommer få en fin resa. Går starkt till slut och det är inte helt otroligt att hon sänker alla under slutvarvet.

V75-ranken:

V75-1: 3-6-5-1-11-8-9-4-2-10-7

V75-2: 5-1-11-4-8-12-3-10-7-9-6-2

V75-3: 9-4-2-1-10-5-6-3-7

V75-4: 4-10-1-9-5-8-3-7-2-11-6-12

V75-5: 2-4-3-1-5-7-6-12-9-8-10

V75-6: 3-9-5-7-1-4-6-2-8-10

V75-7: 6-3-2-4-10-11-5-7-9-1-12

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com