Finaler på Solvalla, Akilles visar sitt rätta jag nu?

V75-1: Här hittar vi veckans bästa spik direkt! Nummer 10 Honey mearas förlorar inte detta. Hästen har verkligen hittat rätt och när man senast slog både hingstar och valacker på tiden 1.13.0/2640 meter var det bara att lyfta på hatten… Spår 10 gör inget, Örjan kan lägga upp det som han vill här. Antingen kör Örjan fram och tar hem det från dödens eller så spurtar ekipaget ner allt sista biten om tempot skulle varit högt! Värsta motbuden 4 Fifty cent piece och 2 Hoboken AM är bra men här får man nog slåss om andrapriset…

V75-2: 4 Neon bank mosade allt ifrån dödens senast när man vann på V75 och insatsen va riktigt bra. Vilat upp sig lite nu och är han i lika bra slag igen kommer vi att få se en ny uppvisning tror jag! 6 Knutte Sting har blivit lite av en favorithäst. Distansen hade gärna fått varit lite längre men 2140 funkar och han kan ge min tipsetta en match. 7 Ballerina indika trodde jag inget på senast men stoet visade fin skalle när hon vann, piper troligen till ledningen här och även om motståndet är tufft så tror jag att hästen får en bra resa… 10 Con crowe är en riktig klasshäst men vet inte om jag gillar att hästen ska gå bakifrån nu… Kan gå men bara ett streck av flera! 8 Trefilov fick jag ruggig info på senast till 2-3% och den vann på ett bra vis då, spåret är dåligt och motståndet tuffare men hästen har form och räknas.

V75-3: Gulddivisionen med hög klass och 5 Brother bill blir megafavorit! Spåret är bra, hästen är bra kusken är bra och formen är bra, eller? Såklart jättebra chans men finns vissa frågetecken och jag garderar! 9 Unico broline har haft en lång säsong men går bra lopp hela tiden. Smyger med och kan spurta bra här! 8 Missle hill har bra form och gillar distansen, är med där framme! 2 Antonio trot älskar årstiden och har alltid en ruggig speed att tillgå, given! 3 Phoenix photo trodde jag inte på senast men han bevisade att han är en häst att räkna med, formen är riktigt bra och när spåret blev så bra ska han räknas återigen! Spår 12 för Oscar L.A är jättedåligt och det blir svårt att vinna här, med framspår hade den varit given men har ingen känsla för den nu…

V75-4: Ännu en Timo Nurmos tränad favorit i nummer 13 Ivanka Amok. Hästen hatar att förlora och vinner jämt! Spår 4 på volten kan ställa till det och att bara plocka 20 meter på de där framme är inte så lätt, garderas brett även om chansen är ganska god om formen sitter där. 3 Kathrine SH såg smällfin ut vid V75 segern senast och är med och gör upp om det igen. 1 Mellby ivy har hittat rätt och efter V75 segern senast är hon given, kan vara ledaren?! 9 Miss imperatrice var ordentligt stökig inför loppet senast men skötte sig sedan bra i loppet och gjorde det bra som tvåa, given! 8 Olly håleryd har visat att hon duger och med ett perfekt smygläge kan hon spurta fint här! 14 Global virgin missar vi inte när nu Örjan kihlström hoppar upp i sulkyn, superrensare!!

V75-5: Inne på att nummer 6 Santos de castella borde ha toppchans om han kommer till ledningen men så kanske inte är fallet och då är man sårbar. Gör han det så tror jag att ekipaget spårar runtom! 2 Falcon eye var ute i gulddivisionen senast och möter kanske lite enklare hästar den här gången. Skulle kunna ta hand om ledningen faktiskt och då är det en bra chans istället. 11 Amalencius BB är bra men medeldistans och bakspår är några minus för hans del tror jag och därför rankar jag ner honom, kapaciteten vet vi ju att den finns! Skrällarna är 7 Hipster AM som får den amerikanska vagnen nu igen samt nummer 10 LL Royal som i stort sett varit favorit hela det senaste halvåret men som nu verkar bli borttappad på strecken, ska med!

V75-6: Här blir nummer 1 Hidalgo heldia favorit och de med rätta. Dock tror jag att hästen får svårare att vinna den här gången, dels för att spår 1 skulle kunna stressa upp honom och dels för att jag har ett riktigt bra motbud emot. Ska också nämnas att Jorma Kontio som kört hästen vid de senaste vinsterna inte får köra den här gången utan det är tränare Lugauer som kör på lördag! 4 Akilles face är min idé den här omgången och även om procenten verkar öka så tror jag ändå den blir lite underspelad gentemot sitt kunnande. Skorna åker på igen och det är bara plus enligt mig då första barfota senast inte verkade passa riktigt… Kan krossa allt här! VARNING!

2 Behind bars följde med 1 Hidalgo heldia på ett bra vis senast och är att räkna med när han får sitt lopp! Bra läge och kan skrälla. 9 Aragorn as vann busenkelt senast på V86 men nu är motståndet tuffare och det finns risk att man blir överspelad här… given om det blir högt tempo! 7 Hannibal face gillas skarpt och åker med vid gardering och kan vinna med minsta klaff på loppet!

V75-7: Spiken känns given här på nummer 3 Imperateur AM. Man vann senast på Bjerke via 1.12,9/2100 meter och kusken har i efterhand meddelat att hästen bara gick på 60%ig fart… Till den här starten ska han vara ännu bättre och då undrar jag vart detta ska sluta? Hästen var med i svenskt travderby så det är ingen chock att man har höga förhoppningar om hästen. Det är en riktig vinnartyp med 7 vinster på 10 försök och här kan man vinna på olika sätt eftersom hästen går från alla positioner! Min analys är att det kan bli lite körning från start och det gynnar bara min spik. 26% i skrivande stund är ruskigt bra och händer det ingenting drastiskt fram till på lördag så är det här en riktig bombspik i epilogen!! Noteras bör att mitt skrälldrag från förra omgången nummer 8 Rampant ska få testa att gå barfota för första gången i karriären! Mycket intressant även om jag tror hästen får svårt härifrån…

Fler gratis tips hittar ni på https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com