V75 Kalmar: Har en spelvärd spik i första avdelningen!

V75-1

Här rankar jag 9 Lucifer Sam som bästa häst. Har fått vila en stund sen han kriga ner Lorenzo Boko från dödens på uppesittarkvällen, intrycket var bra då och de borde räcka långt här från samma läge. Hästen med bäst chans i stallet enligt tränaren själv. 1 Piccadilly var helt okej när han besökte Romme på V75, har ett passande smygläge här, en skräll. Tror distansen gynnas av 2 Fighter Simoni som ändå visat fina prestationer på V75 som outsider, bra spår fick man nu också. 3 Lucky Guy Boko blev 2a bakom Jerka sting senast i finalen av Klass I, helt annat motstånd i brons, men ska inte nonchaleras. 5 Olga Utca skrällvann senast på V86 från tillägg, nu ska hon möta hingstar/valacker i brons. Mycket tuffare uppgift för stoet, rankar jag ner. 6 Greben har inte riktigt visat samma form som innan barfota förbudet, men hästen är bra i grunden och jag tror den här längre distansen gynnar honom. 11 Jello W. kvalade in till Klass I final senast, nu går man upp i klass och frågan är om det blir för tufft i brons, eller om man ger han ett snällt lopp för att få en bra uppladdning till bronsfinalen?

Rank 9 3 2 6 1 11 5

V75-2

1 Hulk Marke har fått två V75 lopp innanför västen och nu har man också fått ett bra spår, senast han hade spår 1 försvarade han ledningen, skulle kunna gå här med. Om inte annat så kommer han få en bra resa och kanske lucka till slut! 2 Dira Necessitas fick göra allt jobb själv sist på en rätt så krävande bana, höll ut och vann imponerande. Utmanar om spets här, har haft lite galopper på slutet men kan man gå felfri här, ja då segerstrider man. Chansspik för den modige? 3 Deluca har bara varit ute i billigare gäng, får de tufft här. 4 Segaway har två 4:e platser på V75 från spår 4 på raken, ännu en 4e plats är faktiskt rätt troligt nu med. 7 Laban Lagö fick loppet precis som man ville senast och fick vandra i rygg ledaren och i ledningen. Ändå snabbt slagen och hade ingen vidare fart över mål. Behöver bevisa mer, men ett garderingstreck. 8 Marabou Brodda var riktigt fin på tung bana sist och vann över b.la stoet Olga Utca som är anmäld till Brons, här är de bara Klass II och jag tror hon står sig bra mot grabbarna! 11 Got To Goo känns lite svår att sätt in, nästan bara startat i Finland, har presterat bra. Men från detta läge och tävlat i vanliga

sammanhang i Finland, då krävs det något extra och en del klaff på vägen. 12 Rapid Pal segermaskin från Joakim Lövgren har ett tufft läge här, lite till bevis helt enkelt.

Rank 2 7 8 1 12 4 11 3

V75-3

1 Heart of Steel är snabb ut och har fått ett perfekt läge, troligtvis spetsar man och där vill man köra. Han har vunnit 7 av 8 från spets. Jag spikar! Motbuden då, 3 Ingo har varit nere i Frankrike och gjort de bra, kan ha lagt på sig lite hårdhet från den sejouren och ska med tidigt vid gardering. 7 Aetos Kronos har inte varit samma häst som förr, gick dödens utvändigt Dear Friend senast och var aldrig nära någon seger. Med rätt ryggresa så kanske. 9 Upset Face har inte startat sen i November och behöver troligtvis loppet. 10 Sevilla visade inget extra senast när skorna kom på, nu har man inget superläge heller. 11 Pacific Face har jag alltid gillat och tycker han bara blir bättre med åldern, men att han ska vinna här känns ändå tufft. Ta med vid gardering. 12 Ultion Face är min 2a rankade i loppet, minst lika bra häst som Heart of steel men har dragit sämsta spåret, lite klaff på vägen så segerstrider han.

Rank 1 12 11 7 3 10 9

V75-4

2 Celine var ett roligt drag jag hade på nyårsafton, blev ingen spets då och heller inte seger. Men jag provar att ta med henne ytterliggare en gång på systemet. 4 Attention Please har vunnit två enklare lopp, fick de betydligt tuffare på v75, tror hon kommer gå framåt med de loppet. 5 Narita har gjort allt rätt och sett väldigt fin ut, nu möter hon betydligt tuffare motstånd, har ett lite lurigt spår och jag är inte säker att hon bara vinner här. 7 Backdrift kommer från seger och har springspår, kommer garanterat vara med och slåss om segern här. 8 Kroatia Boko står bra inne i klassen, vann senast på seg bana, dock känns det inte som distansen är något plus då man valt att enbart startat på 1640m senaste starterna. 9 Tasherit är ett härdat stå som tävlat på V75 hela hösten samt finaler, brukar vara lite enklare motstånd så här på vintern och då kanske första V75 segern kommer. 10 Benita Winner vann ett V75 lopp så sent som i mellandagarna på Örebro och ska inte ha mycket sämre chans nu. 13 Precious Lane var duktig 3a på uppesittarkvällen, nu har man springspår på tillägg och kan hamna riktigt bra på de. 14 Icecream In var ursäktad från springspår på Romme, vet inte hur många omstarter det blev. Men det kostar rejält att behöva starta om gång på gång från de spåret. Ändå höll hon tappert och blev slagen sista biten. Slipper hon allt startstrul så är de klart hon har mycket bra chans här.

Rank 5 7 14 9 10 2 4 8 13

V75-5

1 Capriccio D’Amore var bra i två raka starter, men senast galoppera man från start som betrodd på V75. Man är även orolig att spår 1 kommer strula till det ännu mer. Så troligtvis kommer man inte våga ladda och hamna lite dumt till. 2 Global Believer var duktig 2a sist på blytung bana från spår 11. Nu har man ett kanonläge och jag tror man spetsar här. Dock tror jag inte man får sitta där ostört. Jag vill verkligen varna för 3 Extreme A.F trodde mycket på honom redan förra starten, räckte bara till en andraplats då. Kanonläge nu, de har man nästan aldrig fått ha. 6 Redbull Pellini har två raka i lite enklare gäng, ska dock ha en bra chans även här, lär laddas för spets. 7 Zinfandel har riktigt bra form, lite jobbigt läge nu och behöver en del tur. Ska med vid gardering. En häst som verkar vinna oavsett läge är ju 8 Friend of Elves som jag själv har spikat tidigare från bricka 12 utan problem, den gången runda hon hela fältet. 10 Marion Mark har gjort nästan allting rätt, hade nog haft 5 raka utan galopp för 3 starter sen.

Rank 3 2 8 10 7 6 1

V75-6

1 Call Me Brodda spetsar och släpper till 2 Digital Summit? då får man förlita sig på sen lucka. 2 Digital Summit har gjort de väldigt bra och kommer från seger i stayerlopp på annandagen. Men tror även kort distans ska funka om man får bestämma i ledningen. 3 Galantis satt kvar med sparade krafter sist och fick lucka för sent. Risk för att man får sitta i dödens en stund om ingen går fram och övertar.

5 Hurricane River har bättre form än raden, håller man sig fokuserad här är det en rolig skräll. 6 Arvid S.H har full form och är snabb ut, streckas tidigt. 7 Lorenzo Boko fick stryk förra starten av Lucifer Sam senast i brons, nu har man jobbigt spår och i silver. 8 Eros Zola jagar 5 raka, tufft spår men ska kunna utmana ändå trots läget. 10 Behind Bars var duktig i Silverfinal i förra starten, 2a från spår 8, tycker jag verkligen har en bra chans i ett vanligt försök.

Rank 2 8 6 10 5 3 1

V75-7

Diamantstoet och spårtrappa avslutar omgången, rolig proposition! 1 Sanibel har 4 raka segrar, och nu ställs man verkligen på prov. Har god möjlighet att nå spets här ifrån och där vill hon nog också köra. 3 Affinity Face vann ett betydligt tuffare stolopp på samma tävlingsdag som Sanibel sist, och rankar därför henne lite högre. De var dessutom från ett jobbigt spår. Ola Samuelsson vinner med nästan allt för dagen, så garderar man ska man ha med 4 Heroine Darling. 5 Ninja Zon knäppte Gazza B.R på näsan sist när man fick lucka, kommer säkert försöka få liknande lopp nu, öppnar bra och kan hamna i ryggledaren, skräll! 8 Nina Ginto är väldigt kapabel men drog också ett av de sämsta spåren. Men kan nog vinna det här oavsett. 9 Seventh Heaven har inte riktigt fått till de sen barfota förbudet kom. Men när hon bara är streckad till 1% och har ett perfekt smygläge, ja då ska hon med vid större

gardering. 11 Jeans’n Passion är väldigt bra i grunden, var bra efter galopp senast men hade inget med någon seger att göra. 12 Eenymeenyminynoedk är väldigt kapabel, har tjänat precis så mycket pengar man får till loppet och de på framspår bör vara nervösa för henne!

Rank: 3 12 8 11 1 4 5 9

För fler gratis tips besök gärna; https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com