V75-tips: Är Storsjöodjuret en Drake

  • V75-1 

Nedstruken till ett tredjespår i volten vilket känns som ett stort plus

Sanitys lopp inleder omgången och det är fyra volter och långdistans. Det känns som ett intressant lopp och på första volten känns mest 4 Arres Beluga Wine som en vinnare i loppet och kommer man till spets måste det vara bra chans. På nästa volt startar 10 Secret Celebration från springspår och med bara fyra på första kan det vara så att man kör framåt direkt och sedan övertar? 8 Grant Hall och 9 Cab Frontline är nog minst lika bra och bara man kommer iväg bra från start kommer man vara med långt fram. Jag rankar nu 8 Grand Hall först då man är nedstruken till ett tredjespår i volten vilket känns som ett stort plus. 11 Xanthis Coktail start 20 meter längre bak men skulle det inte bli för långt fram har man bra chans att spurta ner alla och ska nog med på kupongen.

V75-1 A:8 B:4, 9, 10, 11 C:1, 13 E:2, 3, 5, 6, 7, 12

  • V75-2

Omgångens största favorit

Intressant klass två försök där 4 Chitchat från ett bra spår och blir nog omgångens största favorit med all rätt. Högst segerchans i omgången, givet spikförslag., 7 B.B.S.Avicii var snackisen senast och spurtade bra som tvåa, 9 Myrsjös Timeout har gått bra hela tiden, 5 Sun´s Exciting är de som känns intressanta på formen.

V75-2 A:4 B:5, 7 C:9 D:6, 8, 10 E:1, 2, 3, 12

  • V75-3

Desto mera lopparkiv man tittar på desto svårare

Kan 1 Mr Birkenstock hålla upp ledningen tror jag ingen kommer komma förbi men desto mera lopparkiv man tittar på desto svårare ser det ut att man kan hålla ledningen, men jag hoppas inte man sitter fast för jag tror det är toppchans att vinna om man inte blir kvar. Ska man gardera blir det många streck 2 Backwood´s Boogie och 3 Inge B.Svärlig kommer från bra prestationer och har bra utgångslägen. 6 Bourne Dominion 7 Florence Ima och 8 Mysterious Lucifer har lite sämre utgångslägen men bara lite stolpe in med positionerna så är man med långt framme.

V75-3 A:1 B:2, 3, 6, 7, 8 C:4, 5 D:9, 10, 11, 12

  • V75-4

Visat form och utan strul kommer de båda vara väldigt långt framme

Diamantstoet försök och 1 Miss Mighty går bra i spets tar man hand om ledningen sitter Wäjersten på leken och är med i A-gruppen, dock utan seger i voltstart ännu i karriären. Men jag gillar tre hästar från tillägg jag inte vill spela utan och det är 13 Carroty som verkligen hittat rätt på slutet och måste ha superchans om man kommer iväg bra från sitt springspår på tillägg. 7 Vilja T.Y:C och 8 Just More Fun sitter på innerspåret och i andraspåret direkt, båda har verkligen visat form och utan strul kommer de båda vara väldigt långt framme. Jag spelar minst med fyra streck här. 5 Queen kan vara intressant ifall favoriten gör bort sig i starten och 14 Indivia älskar voltstart men läget är lurigt.

V75-4 A:1, 7, 8, 13 B:5 C:14 D:10, 15 E:2, 3, 4, 6, 9, 11, 12

  • V75-5

Toppchans att leda runt om

2 Huddlestone drog ett bra spår och måste ha toppchans att leda runt om, spikförslag. 3 Axel Ruda är nog inte sämre men kommer få ett tuffare lopp och det kan vara avgörande, 5 Shapes varnade jag för senast och då skrällde man, kan man göra det igen? Vill man gardera brett så kör man även 10 Dwayne Zet som säkert siktats hit och 11 Iceland Radio som verkligen imponerade när man rundade alla senast.

V75-5 A:2 B:3, 5 C:10, 11 D:7, 9 E:1, 4, 6, 8

  • V75-6

håller man sig runt 10% kan det vara ett spikförslag

6 Solhöjdens Drake har gjort två riktigt fina lopp men inte fått vinna jag tänker att det kan vara dags nu och håller man sig runt 10% kan det vara ett spikförslag. Man sitter direkt i andraspåret och kan öppna bra direkt och först framme av de på 20 meters tillägg? 10 Tekno Jerven slog min första häst senast, vinner om man travar och har gjort det i två raka nu, ny kusk känns som ett minus. 13 Alma Prins kommer med ett staket och vann på ett väldigt enkelt sätt senast. 1 Tekno Viking har lopp i kroppen och är min spetsfavorit, släpper ? 7 Kavaleren har också ett staket i raden men visst står man tuffare till nu och måste verkligen fortsätt att höja sig.

V75-6 A:6 B:10, 13 C:1, 7 D:3, 8, 11 E:2, 4, 5, 9, 12

  • V75-7

Kanske bli stumma ben tillslut?

Många fina hästar i bronsdivisionen där man kanske ska strecka på? 1 Borups Victory spetsfavorit från spår ett, men många kan öppna snabbt. Räddas av solfjädern? Det kan dock kanske bli stumma ben tillslut? Toppform på 5 Graces Candy och Goop i sulkyn igen, det är mitt första streck i loppet. 4 Reven Dejavu okej senast, bättre nu? 6 Mellby Galanga tillbaka i Norge och då vann man väldigt enkelt, kan spurta ner många här om det blir körning om spets. 12 Marlon Boko är rysaren ifall alla från framspår kör för fort första varvet.

V75-7 A:1, 5 B:4, 6 C:3, 12 D:2, 9, 10 E:7, 8, 11

Fler gratis tips hittar ni på https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com