V75-tips: Får Wäjersten avsluta bra

  • V75-1

Bossen bäst eller kan en idol skrälla?

5 Likeaboss ska bli oerhört intressant att se från ett bra läge, man tar inte ledningen av egen kraft men skulle man nå spets vinner man loppet och ska vara första strecket? Jag tror dock att 3 What a Winner kan vara före från start och överta ledningen från 4 Global Beliver som jag tror tar ledningen och släpper efter insatsen senast. Skulle det bli körning kommer 7 Bottnas Idol vara väldigt långt framme och jag har 3,5,7 i A-gruppen. Har man råd tar man med bortglömda 8 Babsans Bankir och 9 Jello W som båda skulle gynnas av tempo.

V75-1 A:3, 5, 7 B:8, 9 C:1, 4, 6, 10, 12 D:2, 11

  • V75-2

Tre hästar sticker ut, vågar man spika?

4 El Vego Khalifa tycker jag imponerade något enormt och från ett mycket intressant utgångläge tänker jag att det är spiken, körs framåt och tar dödens om det krävs och bara är bäst? 1 Everglo Lemon kan ta spets men vek sig lite för lätt senast? Men det är klart att det var en enorm startrusning så man kanske är förlåten? Tar man spets blir man att räkna med, precis som 8 Chitchat som är riktigt bra men spåret gör det lite svårare. Skulle 2 Laban Lagö ta spets tror jag man släpper till mitt spikförslag. 3 Marabou Brodda känns överstreckad och de galna rysarna är 9 Hulk Marke och 10 Jarel Boko om man jagar skrällarna i loppet.

V75-2 A:4 B:1, 8 C:2, 3, 9, 10 D:5, 6, 7, 11 E:12

  • V75-3

Vinner man från bakspåret

9 Eddy West tänker jag är ett spikförslag men kanske inte den bästa startryggen gör att det kan bli långt fram och då kanske man även vill ha spetshästen? Spontant kör Henrik Svensson till spets och hoppas leda hela vägen med 7 Weekend Fun, under 10 % känns intressant på en häst med toppform. 6 Spickleback Face är tillbaka men frågan är om man behöver lopp i kroppen?

V75-3 A:9 B:7 C:6 D:1, 2, 3, 4, 5, 10 E:8, 11, 12

  • V75-4

Hur bra kan man öppna?

Jag vågar inte lita på 1 Milan Boko att man bara tar spets och är bäst, även om man får känslan av att det en en klassig häst. 9 Mister Jigolo tycker jag känns väldigt intressant även om bakspåret alltid är svårt. Får mindre streck då inte Goop kör men jag tror inte hästen är sämre än 5 Gatling är streckad på tre gånger så många kuponger. 2 Windmill Jam har ett bra läge och visat form given vid gardering. 6 Byron Face vek sig lite för enkelt senast men med loppet kan man vara bättre och nu nedstruken till ett perfekt femtespår, tar spets? 8 Bottnas Justin behöver tur med positionerna men stämmer det kommer man vara med på målfotot.

V75-4 A:1, 2, 5, 6, 8, 9 B:3, 10 C:7 D:11, 12

  • V75-5

Vem tar hand om ledningen?

5 Shapes drog ett bra spår och man kanske kan ta sig förbi alla invändiga och sitta i spets, då måste de andra vara riktigt bra för att kunna utmana. Skulle 2 Dwayne Zet ta sig till spets istället öppar det loppet och då vill jag även betala för den och 10 Huddlestone som varit enormt bra. 10 Axel Ruda ska också med trots bakspåret vid gardering och 4 Donizetti är ojämn men tänker man gardera så vill man nog betala för den också.

V75-5 A:5 B:2, 4, 10, 11 C:8 D:1, 3, 6, 12 E:7, 9

  • V75-6

Två trivs i spets, men de på tillägg är för tuffa?

Klurigt diamantstofinal där 5 Miss Mighty ska bli intressant om man kommer iväg bra och kan överta spets, då tror jag att man vinner nu med loppet i kroppen.. 9 Jeans´n Passion och 15 Heroine Darling är de två som jag tänker borde slåss om att vara favoriter i loppet då jag tror de i grunden är de bästa. 2 Beawinner trivs ypperligt i spets och kanske kör där och då öppnar det loppet. Då vill jag gärna strecka på med 12 Affintity Face, 3 Hera Hammering, 4 Primadonna och 11 Sainbel. 10 Loaded Leila gillar jag men man ligger extremt lågt från stallet och blir nog bara reserv.

V75-6 A:5 B:2, 3, 4, 9, 11, 12, 15 C:7, 10, 13 D:1, 6, 8, 14

  • V75-7

Tre hästar sticker ut även här, vågar man spika nu?

Jag tycker tre hästar sticker ut ordentligt i avslutningen. 2 Gaylord Am har gjort enorma lopp och där har vi inte sett botten ännu, det har vi nog inte gjort i 4 Borups Victory som joggade hem segern senast, blir intressant att se denna gång. Sedan gillar jag 8 Lucky Guy Boko som jag alltid tycker är bra men läget försvårar det ordentligt. Men när jag vrider och vänder på loppet så är det nog spets och slut för 4 Borups Victory och därför blir det spiken i omgången. 2 Gaylord Am får ta dödens och kommer nog vara två i loppet, vinner om favoriten har en dålig dag.

V75-7 A:4 B:2 C:8 D:1, 5, 11, 12 E:3, 6, 7, 9, 10

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com