V75: Läge för bra betalt!

V75-1

Jag trodde mycket på 7 Felicia Zet på Östersund senast. Nu selas hon ut igen och likt senast är det sjundespåret över medeldistansen. Hon är så klart min självklara etta i loppet och sannolikt är det uppvisning som gäller återigen – men nånting i mig gnager.

  • Det finns roliga motbud bakom som jag bara inte kan sitta utan och således blir det att jag ”måste” gardera henne. Dumhuvud, är det möjligen jag yttrar mot mig själv efteråt.
    Spikas inte Felicia Zet så ska alla med. Jag tycker det är tokjämnt bakom.

1 Demon är en tuff konkurrent så klart från ett taffligt innerspår dock och plötsligt är en sådan som 8 Run n’Cola helt bortglömd. När han harvar runt 1-2% bara måste han med på min lapp!

V75-2

Det är väl tacksamt för spänningen att 8 Poleposition fick spår 8, men jag tror det gör detsamma. Fyraåringen är alldeles för bra för Klass 1 och tycker han gjort tre topplopp den här säsongen.
Han bör ha mycket respekt med sig från övriga och spikas inte fyraåringen så är det närmast ett krav att helgardera. Jag räknar med att han presterar på topp och då kan väl ingen här stoppa honom…?

V75-3

Svårstoppad – men utmanaren är inte sämre!

3 Expo Wise As lämnade konkurrenterna helt chanslösa i uttagningen hit och frågan är hur någon ska kunna stoppa honom här?
Det skulle kunna vara 4 Epsom As som jag verkligen håller högt i kullen och jag tror detta är den enda i fältet som kan utmana italienaren i E3-finalen för hingstar/valacker.

V75-4

2 Queen Tresher står bra till på startvolten och jag tror hon slutar långt fram på målfotot här.
10 Mahala
 ströks till V75 på Boden senast vilket så klart gör henne till litet frågetecken. Vid normala fall räcker hon däremot långt i det här Diamantstoet och utan strul längs vägen kanske hon rent av bara är bäst?

13 Collier I.T. fick en pangstart på Sverige-karriären senast och gjorde ett mycket starkt lopp på Tingsryd. Jobbigare uppgift den här gången men känslan är att hon har toppar som de övriga inte är närheten av.
Det som sätter emot henne är just utgångsläget och att ovädret gör det svårt att ta längder på de längre fram. Ja, vi får ”hoppas” på det i alla fall.

V75-5

Jag räknar med en betydligt bättre 4 Greensboro Zet jämfört med senast där han oväntat nog sjabblade bort sig. Han är väldigt bra för den här klassen och från fjärdespåret kommer Örjan Kihlström kunna placera sig perfekt med hingsten. Min knappa förstahäst i loppet!

5 Lindysmusclemania har varit totalt oberörd nästan när han avgjort i sina två starter den här säsongen. Återigen jätteintressant så klart!
6 Doctor Gio väntar jag mig mycket av den här gången och jag väljer fortsatt att varna lite för 11 Kingslayer Pellini som nu slipper göra jobbet och kommer gå väldigt fort sista biten.

V75-6

E3-finalen för ston kommer bli en rejäl kamp över medeldistansen. Jag har dock min förstahäst i loppet – och det är inte Gocciadoro-häst.

Jag gillar verkligen 2 Eteria som visat både hårdhet och snabbhet på ovalen. Nu ska hon testas barfota runt om när det vankas stora prispengar och Reijo Liljendahl har presenterat henne i toppskick den här säsongen.
Jag har lite feeling för Eteria i denna finalupplagan och håller henne som etta i loppet.

V75-7

Vi har en fantastisk avslutning med en Silverdivision av mycket hög klass!

7 Great Skills har fortsatt ta kliv hos Daniel Wäjersten och såg ju helt lysande ut senast. Nu är det hemmabanan som gäller för henne här och visst är det många som fastnar för henne även den här gången.
Utgångsläget är inte det enklaste och fastän hon är av hög kapacitet så är hon given att gardera för min del.

6 Blumen Indal sjabblade bort sig halvvarvet in senast, men detta rör sig om en sexåring som normalt är travsäker.
Jag förväntar mig att han presterar som näst senast på Gävletravet och gör han det är han en stark utmanare till Great Skills. Lita på det!

5 Kagan är verkligen i ordning och han rustar verkligen för efterlängtad V75-seger. Robert Bergh kommer garanterat köra som att han har bästa hästen i fältet och det är säkert gynnsamt att han har stallkamraten 1 Laredo Boko på innerspåret för att släppas till täten.
3 L.A.Boko 
ska vid gardering i loppet vara given med.

För fler gratis tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com