V75: Kingen löser det

V75-1

2 High On Pepper har inte riktigt haft marginalerna med sig på slutet men visst ser det ut som att han den här gången tidigt kan sätta sig i ledning. Väl där är han mycket svårslagen. Skulle han inte nå ledningen tror jag ändå han är den starkaste i fältet och i ett niohästarsfält kommer han få möjligheten att kämpa ner konkurrenterna.

Det ska även sägas att vi har 5 Santos de Castella i fältet och som är betydligt mer startsnabb så scenariot finns även att det är Jörgen Westholm som sitter i täten. Därifrån ger han High On Pepper en match.

Bakom jagar ”vi” fortsatt 1 Mr Mah Can och det ska även bli spännande se 9 Gaylord Am som är tillbaka från Frankrike-äventyret.

V75-2

10 Infinity Sisu är givetvis den som visat mest av de startande här, men snacka om att hon hittat sig en svår uppgift. Hon är given att gardera upp då det är ett extremt öppet lopp!

Skulle tro att Oskar Kylin Blom är fast besluten att visa upp 6 Figurine de Fer i toppförfattning den här gången när ekipaget fick ett utmärkt läge för att sätta sig i ledningspostionen.
8 Solöns Skrammel
 ska även räknas tidigt som med lite tur kan sitta riktigt bra på det tidigt.

En jag vill slå slag för i loppet är 12 Listas Marion som verkligen är på väg upp i form nu. Hon är även extremt speedig när hon får löpa ut över sista 5-600 meterna vilket jag tror hon kommer få göra här. Magnus Jakobsson lurar med i fältet där bak för att sista biten drämma ut i spåren. Listas Marion är definitivt bra nog att svepa förbi allt sista biten.

V75-3

Vintern nere i Frankrike tycker jag har utvecklat 4 Orlando väldigt mycket och tre hennes insatser på slutet har varit en klar förbättring. Nu är det inget vidare enkelt läge i volten men hon ska ändå räknas mycket tidigt.

Erik Adielsson fick springspåret med 7 Ara och även fast sjuåringen är aningen ojämn så måste han räknas härifrån.

Det här Silverförsöket känns lite smålurig och det kan mycket väl bjuda på en smäll. Jag blir inte förvånad om 11 Missing Tooma plötsligt bombar till i kuponghögen. Paw Mahony har siktet inställt när V75 är på hemmabanan.

V75-4

Det ser onekligen upplagt ut för Jörgen Westholm med sin 1 Bork Tindra. Stoet kommer med lätthet kunna försvara innerspåret och därifrån kan Westholm sedan bevaka fältet. Bork Tindra har även visat att hon är oerhört kaxig från den positionen.

Utmanarna är först och främst från dubbla tillägget i form av toppformade 13 Ängsthea och 15 Ragnhild W.M. och ska det bli överraskning så är det 4 Eldida som Björn Goop nu börjar bekanta sig med och ekpaget tar snart sin första seger ihop. Det ska ”bara” lösa sig från start men Eldida är i form nu att V75-strida.

V75-5

  • Det är tre hästar som har rejäl styrka alla tre och över 2 640 meter inbjuder det till ett kul krig att spana in.
    Jag tar ställning och spikar Kingen!
  1. 9 Kingsman har sett rent av ruggig ut i sina tre starter i år och ser ut att bli en potentiell storstjärna hos Thomas Uhrberg. Distansen på 2 640 meter tror jag även kan gynna honom och detta ser verkligen ut som en häst som framförallt är oerhört stark och vägrar ge sig förrän mållinjen är korsad.
    Min knappa etta på ranken och han kommer bli en kul och spelvärd spik som tredjehandare i loppet!
  2. 4 It’s Peppertime tål att göra jobben och känslan är att 2 140 meter nästan är lite för kort för hans del. När det åter är 2 640 meter ska han räknas direkt och jag tror Jorma Kontio försöker sig på offensiv styrning direkt.
    Inte minst nu när Jörgen Westholm-stallet har typ trehundra hästar där framme som kommer vilja ha befäl i loppet. Detta kommer Kontio inte tillåta!
  3. Den från Westholm-stallet som ska räknas är 6 Jobspost som varit strålande läcker i tre raka segrar. Nu ska han lättas i balansen dessutom.

V75-6

Alessandro Gocciadoro har inget enkelt utgångsläge med 8 Charlotte Gar men jag tror det här stoet reser upp till Sverige för att sätta sig i rejält med respekt direkt. Trots utgångsläget håller jag henne högst i ett fält som väl håller okej klass men inte mer.

4 Dareois di Poggio är hennes konkurrent att se upp för bakom och når han ledningen så kör Björn Goop! Hästen har inte fått chansen på slutet och är redo för att tävla!

V75-7

Årjängs Stora Sprinterlopp avslutar och det går så klart inte komma ifrån att stjärnan i gänget är 7 San Moteur.
Nu fick han visserligen spår 7 över den korta distansen så det är knappast så att det är en promenad i parken-uppgift. Den klassen han däremot besitter gör inte några av konkurrenterna. Självklar spik, damer och herrar.

För fler gratis tips besök gärna https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com