V75: Jag kaxar till mig

V75-1

Timo Nurmos reser till Skaraslätten med bland annat 3 Keep Gamble
En felfri Keep Gamble som reder ut volten är helt klart bäst och från det här läget och sannolikt är han mycket svårslagen. Han blir ju också därför mycket stor och klar favorit men han har ännu så länge givit oss några rejäla intryck utan att för den sakens skull behöva ta i.
Han har imponerat på mig!

Jag tycker dock man ändå ska ha i åtanke med en sådan som 11 It’s Peppertime som är den solklara reserven bakom. 2 640 meter gör att han säkert kommer kunna hinna fram och ge en match!

V75-2

2 Natorp Bo känns högintressant och jag fastnade för honom tidigt i veckan. Det har däremot flera andra också gjort och jag tycker väl att risken finns att han blir lite väl mycket spelad.
Han var läcker i regidebuten för Jocke Lövgren för fyra starter sedan och jag förväntar mig att han presterar på topp här. Då är han hästen att slå. och då räcker han mycket långt!

4 Blumen Indal kördes tufft ute i tredjespår större delen tills tröttheten slog till innan varvet kvar senast. Han ska likväl räknas bland segerbuden i Silverdivisionen och framförallt tror jag Gocciadoro fixat till honom inför det här.
12 Mr Mah Can
 har man jagat länge nu och här ser det givetvis stentufft ut, men är det någon gång det ska lossna så är det väl på V75 på nya hemmabanan!?

V75-3

Christoffer Eriksson vill så klart verkligen drämma in segern med 2 Rackham nu och utgångsläget är äntligen perfekt för ekipaget. 6 Emoji har haft en fin säsong och rent formmässigt är han möjligen den som är bäst för dagen?

7 Revelation vet vi fortsatt inte helt vart vi har, men från spår 7 kan Magnus A Djuse placera sig i kön och felfritt kan Revelation gå en stark avslutning! Det som talar för honom är även att hela stall Nurmos trummat igång på allvar nu.
8 Kentucky River
 trodde jag mycket på i Harpers och distansen här hanterar han mer än väl. Spåret gör det svårt så klart men det är inte det tuffaste Guldloppet som körts och den tanken har säkert även Per Nordstöm.

V75-4

3 Hollywood Stone inledde säsongen med tre raka segrar där han såg otroligt stark ut. Nu kommer han med två plumpar i protokollet, men jag tror han kan reda ut volten rätt behagligt här och det är den givna hästen att slå.

13 Gordini Brick sjabblade bort årsdebuten men kommer härifrån kunna ta sig iväg väldigt bra med Marcus Lilius. Mycket högt upp på min rank och vetefanken om där finns någon som är starkare…!? 
Skrällbudet i loppet är 8 Gilmore Trot. Senast på Halmstad är bara att glömma, men innan det tycker jag sexåringen visat riktigt fin form!

Simon Helms körhänder tycker jag är mycket lovande och han har ju ett perfekt utgångsläge med 1 Summerrazz. Jag tror de är ett mycket vasst platsbud i loppet!

V75-5

Det är dags för 1 Ivanka Amok, väl?
Nurmos sätter på jänkarvagnen på stoet och jag tror även hon rätt enkelt kan försvara innern. Om hon mot förmodan inte gör det och 5 Kia Ora är snabbare så tror jag ändå Ivanka Amok kan hitta ut och jag tycker verkligen det är läge för att hon ska ta en ny triumf!
11 Celiaz har bakspåret men nånting i mig säger att Alessandro Gocciadoro ändå kommer försöka leta sig framåt i tidigt skede. Stoet har gjort det väldigt bra i alla sina Sverige-starter och jag har stor respekt för henne!

V75-6

Ju längre veckan gått desto mer har jag fastnat för 7 Kaxig In om än att han har lite utmanande utgångsläge

Jag skulle tro att Johan Untersteiner tar en safety-start härifrån även fast fyraåringen är startsnabb. Det finns ett par rappa innanför som han inte kommer ta sig förbi, så det blir att söka position i andraspår – sedan tror jag han har farten som krävs för att vara bland de starkare över det långa upploppet!

V75-7

5 Nugget Zon var jättefin senast och där han inte ens såg ut att bruka några vidare krafter. Femåringen är av hög kapacitet och med framspår över kort är det han som ska slås.

2 Draupner är skrällbudet som alla fått upp ögonen för och som ju är i topp-författning just nu! Extrakul för Jesper Rydberg att detta tajmats in med V75 på hemmaplan.
3 Eddie The Eagle har möjligen inte den vassaste kusken i gänget här men sjuåringen ska bli högintressant nu på svensk mark. Han har varit riktigt läcker i danska starterna.

Fler gratis tips hittar ni på https://travstugan.se/

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com