V75: Som oftast öppet uppe i norr!

V75-1

4 Head Run såg helt otroligt fin ut senast och Robert Bergh satt mest och löste ett korsord medan hästen lunkade runt mycket enkelt på Åby.
Nu har hästen ett utmärkt utgångsläge och sätter på sig jänkarvagnen. Magnus A Djuse sitter upp och presterar Head Run som han gjorde senast så tycker jag han bör lösa även den här uppgiften.

Visst är 10 H.C.’s Crazy Horse och framförallt 12 Chitchat bra men har samtidigt bakspår. Den jag ”skräms” lite av är annars 1 King of Djazz från innerspåret.

V75-2

5 Jamie Sisu är min knappa förstahäst i en väldigt bra Klass 2-tillställning. Det som är emot honom är att han inte är helt enkel att handskas med och kan vara lite stissig bakom bilen. Tar han sig bara iväg så tror jag han segerstrider!

4 I’ve Got Pepper är Ove A Lindqvist givetvis kaxig med i den formen som hästen är i för dagen och 7 Hagrid var jättebra senast. Risk för positionsstrul härifrån, men given på lappen.

Jag tycker det finns potential för överraskning och en jag varnar för är 9 Emperor Godiva.
Sexåringen är bland de i fältet med bäst form för dagen och är inne i mycket intressant utveckling. Jag tror inte han varit så bra som han är nu och från utgångsläget kommer han sitta riktigt intressant till.
Stormtrivs över korta distansen och det är nog bara bra att han får gå iväg från bakspår den här gången när det vankas V75-konkurrens. Emperor Godiva till högst 2%? Ja, tack!

V75-3

9 Zargo var riktigt vass senast och det sannolika är väl att han slutar långt framme igen. 
Kallblodsloppen är som oftast ä
ndå väldigt luriga och där finns fynd även den här gången, föga förvånat.

4 Mellem Frost känns högintressant som gardering och reser till Boden i toppform. Jag tror de flesta kommer underskatta femåringen rejält! 1 Prins C.K. är annat långskott som ju får en utmärkt resa hela vägen på innerspåret. Står bra inne på startvolten dessutom.

V75-4

11 Olly Håleryd är tillbaka och även fast stoet inte är helt maxad inför comebacken så är hon av sådan klass att hon ändå kan svepa runt hela fältet och vinna plättlätt. 
Fastän hon inte är helt 1000 % redo så tror jag ändå Ove A Lindqvist kommer köra som att han har bästa hästen, så att säga. Mycket svårstoppad.

Den som mot förmodan kan utmana är 2 Country Home. Jag har fått nån dille på den hästen även fast hon inte vunnit något lopp ännu. Tror det lossnar rejält för henne snart och gärna nu när det är V75 på hemmabanan!

V75-5

Man gillar verkligen 5 Lindysmusclemania som varit riktigt fin i sina Sverige-starter. Jag tycker han blir hästen att slå även fast han har spår utvändigt om tuff konkurrent.

3 Devils Tongue är redo att charma hemmapubliken och nu maxar Sandra Eriksson balansen på valacken. Vid ledning är han självfallet segeraktuell.

  • Min långsökta i loppet är tveklöst 6 Anchor Man. 

Jag hade honom som skrällbud även senast på Färjestad där han väl inte riktigt kom in i matchen. Magnus A Djuse körde honom då och kommer göra det även den här gången.
Ändring blir till skor vilket jag inte ser som jätteminus på åttaåringen. Han behöver mycket tur med sig i loppet, men jag tycker han är riktigt härdad i V75-klassen!

V75-6

4 Rome Pays Off är tveklöst hästen att slå i Gulddivisionen och sexåringen har sett jättefin ut i sina två senaste starter.
Jag funderade länge på att singelstrecka honom och når han ledning så vinner han. 

Det som gör att jag garderar är att jag är osäker om han når just ledningen. 2 From The Mine är väldigt startsnabb och ”risken” finns att elvaåringen testar att köras i den positionen – då är Rome Pays Off lite torsk…

7 Axel Ruda kan hamna i perfekt slagläge och är ju en ruggig avslutare i loppen. 12 Global Badman är bästa hästen i fältet och det är ju inget stentufft Guldfält. Han ska kunna segerstrida härifrån ändå.

V75-7

3 Luv You Schermer blir dunderfavorit men sådant får man bita i sig emellanåt. Jag tycker han känns väldigt svårslagen i avslutande Klass 1. 
Perfekt läge bakom bilen och Magnus A Djuse har lyckats strålande med femåringen i fyra senaste starterna.

Även fast det är ett väldigt bra startfält så har jag svårt att se några kämpa ner Luv You Schermer när han släpps fram till spets från invändig.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com