V75: Underskattad i omgångens roligaste lopp!

V75-1

Bronsdivisionen ser väldigt spännande ut och jag tycker inte det är helt givet att rygga 4 Millmighty. Visst står han bra inne i loppet och kommer i toppform, men motbuden är inte mycket sämre och jag tycker det är värt att gardera något.

7 Olga Utca exempelvis har tjänat överlägset mest i gänget och går iväg från ett kanonbra utgångsläge. Stoet blir alldeles för underskattad den här gången och är given i min bok. Likaså 5 Kinky Boots som Troels Andersen har god känsla för.

11 Declan är outsidern som ännu inte fått sätta nosen först i år. Han gick bra som tvåa senast på Solvalla och jag tror han är på väg upp i form. Conrad Luguaer ska köra honom barfota runt om den här gången och i det här gänget tycker jag han ska räknas. Han kommer smyga runt kring 4-5%!

V75-2

Läget är ungefär lika passande som att jag skulle burit en prinsessdress; helt åt helsike fel.
Med det sagt så gillar jag verkligen 8 Joint Chief som jag tror kan vara en kommande profil hos stall Goop. Med spår längre in hade jag spikat så det sjunger om det. 

Nu får jag däremot hejda mig något och det blir trots allt gardering. 2 Luca di Quattro och främsta motbudet 11 Valnes New Love är givna, men outsidern i tillställningen är 3 Rocky Brodde!

V75-3

Stort plus för mina skrällbud att 2 Winterburn är struken och det öppnar ju upp det för både 1 Northman Maxus och 3 Valmar E.W..
Sistnämnde har jag haft koll på senaste tiden och jag har verkligen gillat vad jag sett i två senaste starterna. Northman Maxus är det inte helt omöjligt med att Per Lennartsson testar att ladda iväg med och som sämst blir det rygg ledaren. 

Jorma Kontio känner sig säkerligen lite kaxig med bakom 8 It’s Peppertime när väl Winterburn försvann och den här fyraåringen är ju urstark. Ska sägas att han även brukar kunna öppna och ekipaget tar nog gärna utvändigt ledaren om det så blir.

V75-4

9 Star Cash och 14 Michigan Bro känns inte helt säkra att rygga då båda kommer tvingas gå ute i spåren och på Örebro med många hästar i fältet är inte det plättlätt direkt…

5 Rapid Pal har varit en besvikelse den här säsongen. Av vad vi såg förra året trodde jag mycket på honom som fyraåring men det har inte helt stämt för honom. Han står väldigt bra till på startvolten och felfritt tror jag han är en av de bättre i fältet!

V75-5

Jag är inte helt frälst över Daniel Redén-stallet för närvarande och stallets hästar går väl inget vidare för dagen, om man säger så. 3 Ready Tonight har hygglig spetschans här ska däremot sägas och från ledning är man väldigt gynnad på den här ovalen. 

Detta är för mig eftermiddagens roligaste lopp och av nån anledning verkar det som att 5 Under Armour underskattas alldeles för mycket.
Han stormälskar de längre distanserna och reser upp till Örebro i toppfin författning. 
Visst är det stentufft motstånd, men det är han å andra sidan väldigt van vid. Han ser ut att hamna under 10% den här gången och i ett lopp där jag annars hade streckat 6-7 hästar väljer jag att rygga sexåringen!

V75-6

En felfri 2 Ninepoints Birdie hade kunnat vara möjligt spikförslag, men tyvärr är stoet alldeles för osäker och galopprisken är så pass stor att jag inte vågar luta mig mot henne. Sköter hon sig? Ja, då vinner hon…

8 Miking tror jag Thomas Uhrberg får en lysande smygresa med och även fast hon inte vunnit den här säsongen så är hon så pass bra att hon kan överraska. Annan skräll är 13 Benita Winner som blir totalt underspelad på tillägget.

V75-7

4 Castor The Star gick ju otroligt fint förra lördagen och jag tror han kommer vara än bättre den här gången.
Utgångsläget är helt perfekt för hans del och favoritskapet kommer vila tungt på honom. 

Visst är 7 Indy Rock en intressant utmanare med lopp i kroppen, men Castor The Star i ledningen förlorar knappast för dagen och därtill har stall Redéns hästar inte fått bra på slutet.
Jag tror stjärnan åter får besöka vinnarcirkeln!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com