V75: Roliga lopp i väst!

V75-1

Fredrik Wallin har fortsatt bra snurr på stallet och i onsdags såg vi bland andra Sayonara säga sayonara till konkurrenterna.
5 Global Dancer 
har haft en stark säsong i tufft motstånd och vann bland annat Derbystoet. Hon tar sannolikt ledningen och kan leda runt om.

6 Bunny är givetvis högintressant emot från stall Frode Hamre. Efter en okej fjolårssäsong har fyraåringen fått det att lossna rejält i år och framförallt mot hösten har hon verkligen levererat. 

Stall Gocciadoro är inte av riktigt samma starka stil som tidigare i år, men ett undantag är 11 Delicious Gar. Hon var jättebra på Jägers senast och förra gången hon besökte Bjerke segrade hon i ett stentufft fält. Fastän hon haft kort febersläng så förväntar jag mig att hon är i toppslag. Given på lappen!

V75-2

4 Give Me Five blir den som delar spelarkollektivet den här omgången. I ena hörnan sitter de som tycker han är bästa spiken i omgången och i andra sitter de som anser han är överspelad.
Jag står någonstans lite mittemellan. Han ska vara favorit och jag tror även favoritskapet kommer minska ju närmre spelstoppet vi kommer.

Där finns för roliga skrällbud i loppet för att jag ska spika. 6 Rouge Tile är mer av ett platsbud men jag tycker stoet gjort det jättebra i alla sina fyra starter i år. Hon behöver flax med sig i loppet (vem behöver inte det i livet…), men hon är så pass bra i min bok att hon kan slå till.

12 Striking Eagle är rejält gynnad av distansen och är förmodligen starkast i fältet. Tycker även 11 Re Public blir helt borttappad som efter förra loppet är tokladdad inför den här uppgiften!

V75-3

Toppstoet 5 Dear Friend ska som alltid bli en fröjd att se och hon har ju haft en otrolig höst. Hon kommer hamna i fint slagläge här. Senast åt hon upp Felicia Zet från utvändig position men den här gången tror jag Daniel Wäjersten gärna undviker den positionen. Tioåringen är sylvass sista biten och är min förstahäst!

4 Missle Hill är förmodligen ledarhästen i loppet men jag har inte alls känsla för honom som spets-och-slut i loppet.
Jätteskrällen är 8 Kagan som var jättebra på Jägers förra lördagen och stall Bergh med täta starter är alltid spännande!

V75-4

4 Mizai är i sitt livs form och reser nu över till Norge för att visa upp sig. Läget är perfekt men han blir blytung favorit och inte någon jag håller i handen för fem öre.
Framförallt har vi 1 Glorious Rain från spår 1 och Flemming Jensen kommer vilja göra det surt för Mizai.

Jätteskrällen i sammanhanget är 7 Eldorado som jag verkligen väntar på att det ska lossna för på V75. Spår 7 över kort distans är ju jättesvårt så klart, men nu när jag väl garderar så…
5 Lucifer Boko 
har inte vunnit på länge – det var nog svart-vit tv då – men det är tidsfråga!

V75-5

Kul Klass 1-lopp och även fast jag har respekt för 2 Galliano Peak och 6 M.H.Hot Cash så tycker jag loppet står ut på två hästar som blir mitt lås!

8 Decathlon är det betydligt bättre för nu med spår 7 i stället och jag tror verkligen detta kan vara en kommande topphäst. 10 Lipton Scott har perfekt bakspår för att nyttja sin fulla kapacitet. Thomas Uhrberg känner hästen utan och innan och jag tycker femåringen är minst lika bra som Decathlon.

V75-6

10 Demon är i sitt livs form och har briljerat nu i tre raka starter där han vunnit både bakifrån, framifrån och sidleds höll jag på att säga. Nu går han ut över sprinterdistans och gör det från bakspår på Bjerke. 

Det är givetvis ett rätt så stort minus i vanliga fall, men hingsten är å andra sidan av det hårda slaget och jag tror han har möjligheter att runda hela packet.

V75-7

11 Southwind Boko är mer än van vid uppgifter likt denna och även fast hon inte vann senast tyckte jag hon gick väldigt bra. Löser det sig bara något så när med positionerna så är hon väldigt svår att stå emot.
Jag tror ju även det kan bli bra fart på tillställningen där framme med 4 Kashmina B.R., 5 Golden Eye S.F. och 6 Dana Ek och det är bara något som jag tror gynnar Southwind Boko i slutändan.

Jobbet som Magnus A Djuse har är att hålla 15 Ninja Zon bakom sig, som är den som jag håller som värst emot. Men för att sätta på mig fegkepsen så plockar jag med Ninja Zon också som lås – så lugnas nerverna…!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com