V75-tips: Skills på Jackpot

  • V75-1

1 Hipster Am är min spetsfavorit i loppet, och där trivs man. Hästen har toppform och från spets måste det vara toppchans och är ett spikförslag. 5 Filippa B.J tycker jag är riktigt bra och kan öppna bra från spåret, given vid gardering ifall att mitt spikförslag gör bort sig. 11 Hannibal Face tyckte jag var bra i senaste starten går nog framåt med loppet och räknas trots bakspåret.

V75-1 A:1 B:5, 11 C:4, 9 D:2, 3, 7 E:6, 8, 10

  • V75-2

Öppet kallblodslopp och så brukar jag inte tycka det är på Bergsåker. Tre hästar har jag som måste streck och det är 4 Svarte Petter från första volten som har visat bra form och ta sig framåt direkt. 7 L.Q.Widde och 11 Pyrotek tror jag är de bästa hästarna på tillägget och den som får den bästa resan är nog den som är med på målfotot. Ska man gardera på måste man nog strecka minst halva gänget.

V75-2 A:4, 7, 11 B:1, 2, 3, 6, 8, 14 C:15 D:5, 10, 13 E:9, 12

  • V75-3

Guld och vi får se 5 Great Skills igen på svensk mark innan man tar sikte mot Frankrike. Med det intrycket på slutet och detta perfekta spår måste det vara ett spikförslag. Jag tror man kör framåt direkt och övertar ledningen, får bestämma och de andra kör om andrapriset. Just nu 80% men vinner nog ca nio av tio gånger. För den som inte vill spika en så stor favorit tar man med 8 Phoneix Photo och 3 Titan Yoda.

V75-3 A:5 B:3, 8 C:2, 6 D:4, 7, 9

  • V75-4

9 Olly Håleryd är nästa häst som verkligen imponerat och från spår två på tillägg sitter man direkt i det spår man vill vara för att så fort man får chansen ta sig fram till dödens? Måste vara toppchans och ett spikförslag. 15 Sayonara gick bra senast och var mycket bättre än jag trodde, går man framåt med loppet måste man ha chansen även här, givet andra streck. 13 Global Deadline och 14 Dior Lilly har intressanta lägen och ska med om man vill gardera på.

V75-4 A:9 B:15 C:13, 14 D:1, 4, 10 E:2, 5, 6, 7, 8, 11, 12

  • V75-5

Långdistans i den lägsta klassen och det brukar betyda favoritseger, nu med två betrodda strukna ändras förutsättningarna ordentligt, jag tycker det blev väldigt svårläst nu när man de givna spetsfavoriten blev struken. Som jag läser det nu så kan det vara så att oavsett vem som spetsar släpper man till 5 Sparky´s Dream och därför blir det ett spikförslag efter strykningarna. Skulle ekipaget inte bli släppt till spets kan många vinna. 4 Jikininki har varit bra men hur är det med vinnarskallen efter alla andraplatser? 1 Global De One öppnar bra och skulle man hålla upp ledningen blir man intressant. 8 Occhio har gjort två riktigt fina insatser och nu nedstruken ett spår.

V75-5 A:5 B:1, 4, 8 C:3, 6, 9, 10 D:7

  • V75-6

5 Perkins går mycket bra i spets och når man den direkt så måste det vara toppchans, spikförslag. Får man svar, öppnar loppet sig? 9 Chimi hoppas nog den får svar för då kommer man in i matchen och man visade verkligen toppform med svepningar i spåren och stabila spets segrar. Dessa två är kanske låset? Men vill man ha lite pengar kanske man tar med 2 Västerbo Ajax som trivs i spets och 3 Andy Gel som visat toppform.

V75-6 A:5, 9 B:2, 3 C:1, 10 D:4, 7, 11, 12 E:6, 8

  • V75-7

Vi avslutar som vi inledde, med ett härligt öppet lopp. 4 Kinky Boots kanske fick läget, även om man inte tar någon spets, men kan sitta bra på det direkt. 11 Kendall Jackson är tillbaka på Bergsåker där man vann senast, kan plocka ner alla sista biten. Dessa två i A-gruppen. Men vill gärna gardera på och 1 Chitchat gillar jag även om man svek mig senast från dödens, innerspåret kan dock bli en fälla. 3 No Limit Express har två raka galopper och kanske kör man på lite mera säkerhet från start? 5 King of Djazz var nära att vinna på V75 senast och gick bra, men blev avslagen precis på slutet, revansch nu?

V75-7 A:4, 11 B:1, 3, 5 C:2, 8, 9, 10 D:7, 12

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com