V75: Bra hästar med låg procent!

V75-1

2 Barbro Kronos såg jättefin ut senast i ledningen och kommer försöka upprepa bedriften. Det är en smålurig start på V75-dagen i mina ögon och 3 Major Ass är vi säkert många som har ögonen för. 

11 Corazon de B. ser ut att bli lite bortglömd den här gången och snacka om att spelare glömmer fort. Han är ju bland de bättre i Silver just nu och under 10% är ett fynd!

V75-2

Jag gör som jag gjorde senast och det var att spika 5 Janks Morton. Jag tycker verkligen det här är en kommande Guldhäst!
Detta är ett lopp som håller rätt så bra klass och han har flera bra konkurrenter i startfältet. Det är ju ingen straffspark, men han vann plättlätt senast utan att ta i och jag gillar verkligen intrycket på honom. 

Då det finns ett par bra motbud borde han inte bli jättehårt betrodd.

Blir han mot förmodan struken efter inlämning väljer jag att gå stenhårt på 12 Express Cash. En riktig stark herre som Andreas Lövdal kommer våga köra tufft med!

V75-3

1 Sweetman kan väl säkert försöka en bit från innerspåret som är perfekt för hans del, men stå emot 6 High On Pepper? Nej, ni. Han gör ju inte det.

High On Pepper står inför en perfekt uppgift och trots att han varit ifrån en tid så gör han comeback mot ett gäng han nästan kunnat stå tillägg bakom och ändå runda. 

V75-4

2 Never Give Up ska försöka leda länge, men jag tycker V75-4 är ett väldigt öppet lopp!
1 Call Me Gleipner
 rankar jag väldigt högt och som fick ett perfekt lopp i kroppen i sin återkomst senast och han reser till Solvalla med form. Det ser ut att kunna bli lopp bakom ledaren och får han chansen tror jag han kan blåsa till rejält!

12 Bear High surras det ju rejält om och sägs vara ett löfte, men det är ju spår 12 nu och många i loppet som kommer tro på segerchans med sin häst. Det kan häxa rejält därifrån. 

V75-5

  • Jag tycker det är givet att gardera 3 Moses Boko av en anledning; Jag har två måstestreck i loppet!

6 Jalapeno K. tror jag passar perfekt med Erik Adielsson och nu åker åter jänkarvagnen på som han varit jättefin i. 
10 Global Difference
 sjabblade bort sig tidigt senast men kämpade sig tillbaka mycket starkt. Jag tror bakspår den här gången är klart plus för hans del och denne starke femåringen går verkligen hela vägen in i mål. I skrivande stund harvar han runt 2%…!

V75-6

Ja, 7 Jurista spikade jag näst senast där det inte löste sig för henne. Senast på Solvalla såg hon läcker ut från ledningen och det sannolika är att hon leder runt om i detta stoloppet. 
Stoet kommer bli blytung favorit och även fast segerchansen är stark så blir hon ju alldeles för stor favorit.

Att spika henne och High On Pepper är att be om småören tillbaka i plånboken och det är jag aldrig taggad för.
Jag väljer därför gardera Jurista och visst är en sådan som 3 Penthouse en ständig skräll och jag har höga tankar om att 12 Lady Beluga ska gå starkt ute i spåren.

V75-7

Jag gillar verkligen 3 Winner Brodde i det här loppet och nu är det jänkarvagn på igen och han bör få en ypperlig resa härifrån. Given på min lapp!

5 Danao degli Dei är annars den som höjer sig och det är ju ruggigt hur han sett ut. Nu är det 2 140 meter istället för 1 640 meter men det ska han hantera utan bekymmer. Han har sett fartfylld ut på slutet utan att se trött ut, så från ledningen kan han bli väldigt svår att nå.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com